szybson Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2019 Hej, ma ktoś może jakiś pomysł / sposób jak usunąć z dywaników powbijane igły z drzew? Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Qlimaxss Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2019 @szybson Penseta, szczotka miedziana wszytko zalezy jak mocno wbite.
szybson Opublikowano 26 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2019 póki co podważam pilniczkiem ale myślałem że może macie jakieś inne szybsze sposoby, dzięki :) Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Qlimaxss Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2019 @szybson Ja bym tak probował. Może chlopaki mają inne poczekaj może ktoś się wypowie. Możma też probowac wykałaczka
analyzator Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2019 Jest niezawodny sposób. Kupować choinki z dostawą testuję trzeci rok i nie znajduję kolejnych igieł gdzieś do końca lata kolejnego roku
Bare Shine Opublikowano 19 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2019 Ja uzywam benbow pod odkurzacz jezeli masz do dyspozycji kompresor to to szybka akcja. Szczotka do siersci tez daje rade w zaleznosci jaki material. Zwyklym tornadorem tez mozesz je wzruszyc i pozniej poodkurzac
Rekomendowane odpowiedzi