Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 19 Października 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2019 Work Stuff Hurricane Wheel Mitt – profesjonalna , najwyższej jakości rękawica do mycia felg. Rozmiar – 16/16 cm Waga – 50 g Główne cechy: wysoka chłonność gęsta i delikatna mikrofibra ( made in Korea) duża powierzchnia myjąca wykończona z dbałością o detale Hurricane Wheel Mitt to rękawica stworzona do mycia felg. Sugerowana cena detaliczna 29.90 zł 1 1
pablo15005 Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2019 1. Pablo15005 - chetnie przetestuje sory chlopaki ps. Dobre nowosci, gdybym nie mial zapchanego arsenalu chetnie bym kupil male reczniczki, brakowalo mi tego... 2
Moderator Domel Opublikowano 19 Października 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Października 2019 Dobra cena, szczególnie, że potrzebuje dwię
Michał82 Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2020 Kupiłem Hurricane Wheel Mitt. Wprawdzie z myślą o sezonie letnim ale może jutro uda się umyć auto ręcznie to przetestuję. Na żywo wygląda tak:
D@ViD Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2020 Znalazłem kolejne idealne zastosowanie dla tej rękawicy - wnęki drzwi idealnie tam pasuje i komfortowo się mizia wnęki 1
Rekomendowane odpowiedzi