Administrator AreK Opublikowano 13 Października 2019 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Października 2019 Cześć, nareszcie udało mi się zebrać wszystkie zdjęcia w jedno miejsce. Jeśli macie ochotę je sobie pobrać to proszę, link do dysku google poniżej. https://drive.google.com/open?id=1t_icXYA8Hskk3svHI3Zf_BOEBdrc6hDU Dziękuję @kursien za kilka foto. Jeśli macie jakie s zdjęcia to wrzucajcie w tym temacie. 2 3
Danielusinek Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2019 Dzięki wielkie, znalazłem się na kilku , do zobaczenia
gordon Opublikowano 13 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2019 Kurczę, teraz jeszcze bardziej żałuję, że nie zalicytowałem szkolenia, a wogóle, że nie pojechałem na event, że tak nowocześnie sobie pozwolę. Gratuluję udanej zabawy, i świetnego wydarzenia, tak organizatorom jak i uczestnikom! Naprawdę żałuję, i czekam na następne!
Administrator AreK Opublikowano 13 Października 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Października 2019 @gordon masz czego żałować 2
xadamx Opublikowano 14 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2019 Ano ma. Czekam na następną edycję :). Mówiłem Ci @AreK na miejscu, że od następnej już się nie wywiniesz heheh. Chłopaki nie odpuszczą
Inka14 Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2019 W dniu 14.10.2019 o 08:15, xadamx napisał: Mówiłem Ci @AreK na miejscu, że od następnej już się nie wywiniesz heheh. Chłopaki nie odpuszczą Nie tylko chłopaki nie odpuszczą 1
Administrator AreK Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 Mamy to Zobaczcie ile uśmiechów w jednym miejscu 7 4
kursien Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 @AreK Ja się widziałem na filmie, i to nawet dwa razy Świetna to była impreza, na wiosnę proszę o powtórkę 2
Bare Shine Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 @AreK te usmiechy, radosc, niezapomniane wspomnienia i wdziecznosc to tylko dzieki takim osobom jak ty!
Rekomendowane odpowiedzi