MMCzysci Opublikowano 17 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2020 Jak z piennością Maxifi? Napisane jest e instrukcji, żeby używać tylko niepieniącej się chemii.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Bare Shine Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2020 Pre spray moze sie lekko pienic a plukanka ma miedzy innymi zniwelowac pienienie sie roztworu w odkurzaczu
grzała Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2020 21 minut temu, MMCzysci napisał: Jak z piennością Maxifi? Napisane jest e instrukcji, żeby używać tylko niepieniącej się chemii. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Nie pieni się prawie w cale, piszę o master, soap free czy versa. Nie trzeba używać octu czy innych zabijaczy piany. Kilka razy zdarzyło mi się podczas prania, że piana wyszła z odkurzacza "uszami", ale powodem były pozostałości po poprzednich praniach.
MMCzysci Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2020 Szczotki do ręcznego czyszczenia - Vikan?
Bare Shine Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2020 Vikan. Chociaz ja mam z auchan szczotke do tapecerki i swietnie sie sprawuje. 1
MMCzysci Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2020 Z ostatniego razu zostało mi jeszcze pół butelki prespraya - mogę go przelać do jakiegoś naczynia i np. ogrzać w mikrofali czy coś takiego? Wylać trochę szkoda a jak rozumiem zimny roztwór = nieskuteczny. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Detalista Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2020 Pozwolę sobie podpiąć się do tematu. Do tej pory prałem samochody i dywany używając zestaw Enz-all oraz Formula 90 jako płukanka. Zostało mi sporo Formuly, ale prespray się kończy. Czy jest sens kupić coś z Maxifi? Można płukać produktem Formula90? I jak z jakością Maxifi do Chemspeca?
teka2 Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2020 Witam. A co polecicie jako pre spray i do plukania oprocz maxi i chemspeca ? Jako że mieszkam w anglii to słaby dostęp do produktów. W sumie mam do wyprania 3 auta. Macie jakiś pomysł ?
Rekomendowane odpowiedzi