ptck Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2019 Witam, Mam problem z dopraniem dywanu w samochodzie - chcę żeby wyglądał jak nowy, a niestety nie udało mi się to przy pierwszym podejściu, czyli praniu 3 razy całości. Użyłem odkurzacza Karcher Puzzi, prespray ADBL Prespray PRO i środka piorącego Karcher RM 519 w stężeniu 200ml na wiaderko ciepłej wody. Poniżej zdjęcia przed, niestety nie mam zdjęć po - później dorzucę, ale zostały jakby wyblakłe plamy i przebarwienia na dywanie, których za chiny nie umiałem doczyścić. Być może użyłem za słabej chemii? Ma ktoś jakieś rady jak do tego podejść jeszcze raz, żeby było dobrze? Dodatkowo mam pytanie o skóry, a konkretnie o środek RRC Strong do skór - czy to możliwe, że nie doczyścił za pierwszym razem i muszę powtórzyć czyszczenie? Pozdrawiam!
Moderator BiałyGTi Opublikowano 26 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Września 2019 Nie wszystkie plamy można doprać sa takie co juz zabarwiła włókno i nic z tym nie zrobisz chyba ze malowanie. Co do rrc to moze byc tak ze nie doczyscilo bardzo ubrudzonych skór za pierwszym razem
Djmatiii61 Opublikowano 30 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2019 Spróbuj apc z mocnym stężeniem Lub chemspec jeszcze lub brudex tenzi
Rekomendowane odpowiedzi