Jump to content

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

Witam serdecznie!

Od pewnego czasu trwają testy naszej nowej powłoki Neoxal 111.  Ogłosiliśmy nabór i wylosowaliśmy pięciu chętnych.  Oto ich relacje:

Pozdrawiamy👋

• 3 months later...
Posted

Rano nie zanosiło się na to iż dziś da się autko umyć ( temperatura 3 stopnie + lekki deszcz ) ale ok 13 przestało padać więc przy wolnym dniu musiałem popełnić w końcu szybkie mycie by jakiś update zrobić 😉 

Przebieg ok 50 km dziennie i dla przypomnienia dodam iż  na środku jest Cuartz 3.0 , po stronie kierowcy próbka testowa nr 1 , a próbka nr 2 leży po stronie pasażera . Jak dla mnie , to próbka nr 2 zachowuje się podobnie jak cquartz (kropelki i spływ wody) , a próbka nr 1 zachowuje się zgoła inaczej ... jakby mniej widowiskowo  😉 , bo woda tafluje ale dość sprawnie spływa z maski ! Najważniejsze dla mnie jest to że umycie auta pokrytego tymi powłokami jest bajecznie proste dla taniego szamponu Sonaxa i trochę wody z węża, a dodam że auto nie było myte w ogóle od końca listopada 😟

• Dziękuję 1