Jump to content

Recommended Posts

Posted

To da się jeszcze bardziej o niego zadbać? :-] bo dla mnie to on już jest zadbany do granic możliwości! Marzy mi się taki merol! :D

Posted

kiedy się za niego "zabierasz"

do Sosnowca mam niedaleko, chętnie bym się doszkolił lub pomógł

może chociaż w dokumentacji foto, bo jeżeli chodzi o detailing do zielony jestem :)

Posted

co do fotek to oczywiście kolego ma racje - odbieram auto z warsztatu w poniedziałek i wrzuce fotki takie jak inni forumowicze - z bliska i dokładne - może i wygląda z daleka ok ale lakier jest naprawde dobrym tematem do pracy - dlatego też pytałem w dziale pomocy o kogoś z okolic kto mógłby pomóc bo ja zielony jestem zupełnie w temacie a chciałbym móc się pochwalić chociaż w połowie jak inni forumowicze z stanu jaki sec ma po pracy :|

Posted

no właśnie nie mam kompletnie nic , pisałem na pw z kolegą musicman który jest z niedaleka i może z nim się zobaczę i obgadam temat (a może to on dopieści seca?) i z kolegą z myszkowa CreArt .... więc kompletnie nie wiem co zakupić (a fundusze już pokaźne zebrałem),,, chciałem wrzucić fotki z bliska tak zeby forumowicze mogli dokładnie obejrzec lakier i wtedy doradzą co i jak po kolei robic i czym....

Posted

martinezzg, gdzie mniej więcej mieszkasz w Sosnowcu?

Zrób fotki w dobrej jakości, wykorzystując słońce, bądź silne światło.

Pokaż najbardziej zniszczone i newralgiczne punkty.

Posted

Konkretna gablota. :)

oOOoo i nie dalekie tereny widzę,a blachy Będzińskie. ;)

Posted

no więc w nast tyg wrzuce zdjęcia z bliska lakieru tak jak forumowicze zdający releacje z prac..... no i wtedy czekam na porady co i jak działać...