Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie, zbieram powoli maszyny którymi będę mógł w przyszłości robić korektę lakieru , zna ktoś może wymieniony w temacie model ? 

spec 

550-2650/min  , 1500w

Pozdrawiam 

Posted

Festool RAP

Poczytaj w necie dużo o tym...

Ta firma robi sprzęt na baaardzo wysokim  poziomie co niestety ma odzwierciedlenie w cenie...

• Okay 2
Posted

@Garażowy cena, to nie tylko jakość produktu. To tez historia marki, i co najważniejsze, serwis all inclusive. I to 3 letni 🙂 

zapraszam do kontaktu, jakbys miał chętnych, sam był chętny na Festoola. 

• Okay 1
Posted

Używałem innych narzędzi Festoola ( piły, wkrętarki, szlifirki itp), mam też znajomych którzy ostro ich używają, a one po prostu się nie psują. Serwis klasa. Gdybym szukał to bez wahania bym brał

• Okay 1
Posted

Aż wstyd się przyznać ale dopiero teraz doszedłem do nazwy dlaczego tak a nie inaczej 🤨

Dzięki wielkie za odpowiedzi , maszynka będzie na dniach , teraz pozostaje wybrać odpowiednie miejsce na prześwietlenie. W czasie gdy będzie na odnowie przyjdzie flexik DA i tak zacznę praktyki na mojej e36😎

Pozdrawiam i dziękuję za pomoc  😆

Posted
Używałem innych narzędzi Festoola ( piły, wkrętarki, szlifirki itp), mam też znajomych którzy ostro ich używają, a one po prostu się nie psują. Serwis klasa. Gdybym szukał to bez wahania bym brał

Psują, ale nie jak każde :-)
Do ostrej budowlanki tez niekoniecznie sie nadają. Do stolarstwa i wykończeniówki tak. Sprzęt jeszcze bardziej niezawodny i precyzyjny to np. mafell.
  • Okay 1