anothervision Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 Witam serdecznie, zbieram powoli maszyny którymi będę mógł w przyszłości robić korektę lakieru , zna ktoś może wymieniony w temacie model ? spec 550-2650/min , 1500w Pozdrawiam
Garażowy Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 Festool RAP Poczytaj w necie dużo o tym... Ta firma robi sprzęt na baaardzo wysokim poziomie co niestety ma odzwierciedlenie w cenie... 2
Bielutomek Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 @Garażowy cena, to nie tylko jakość produktu. To tez historia marki, i co najważniejsze, serwis all inclusive. I to 3 letni zapraszam do kontaktu, jakbys miał chętnych, sam był chętny na Festoola. 1
Garażowy Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 Używałem innych narzędzi Festoola ( piły, wkrętarki, szlifirki itp), mam też znajomych którzy ostro ich używają, a one po prostu się nie psują. Serwis klasa. Gdybym szukał to bez wahania bym brał 1
anothervision Opublikowano 1 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 Aż wstyd się przyznać ale dopiero teraz doszedłem do nazwy dlaczego tak a nie inaczej Dzięki wielkie za odpowiedzi , maszynka będzie na dniach , teraz pozostaje wybrać odpowiednie miejsce na prześwietlenie. W czasie gdy będzie na odnowie przyjdzie flexik DA i tak zacznę praktyki na mojej e36 Pozdrawiam i dziękuję za pomoc
Birkhof Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 Używałem innych narzędzi Festoola ( piły, wkrętarki, szlifirki itp), mam też znajomych którzy ostro ich używają, a one po prostu się nie psują. Serwis klasa. Gdybym szukał to bez wahania bym brałPsują, ale nie jak każde Do ostrej budowlanki tez niekoniecznie sie nadają. Do stolarstwa i wykończeniówki tak. Sprzęt jeszcze bardziej niezawodny i precyzyjny to np. mafell. 1
Rekomendowane odpowiedzi