Jump to content

Poszukuje kogoś do korekty lakieru w okolicach Krakowa(z usługa PDR)

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie, nie wiem czy takie pytania można tu zadawać, zwłaszcza że to mój pierwszy post?:)

nabyłem ostatnio milutką a4 z 2016r. Niestety poprzedni użytkonik używał chyba tylko szczotek i lakier jest koszmarny:/ do tego mam 2 małe wgniotki jak od gradu i kilka rys.. Naprawa lakieru przekracza moje umiejętności i siły, plus nie mam miejsca. Lakier metalic czarny Briliant więc widać wszystko..

Chciałbym zrobić pełną korektę lakieru, plus wyciąganie tych wgniotek. Do tego rozważam powłokę + folie na elementy najbardziej narażone( nie stać mnie na pełną folie - 15.000:/) Chociaż czym dłużej czytam to forum to mam wątpliwości czy kłaść powłokę:/ z drugiej strony nie mam jednak czasu na kilkugodzinne pieszczenie samochodu min. raz w miesiącu.. do tego nie mam warunków..

Dlatego poszukuje kogoś kto zrobi mi to w sposób profesjonalny z fakturką itp. Czy moglibyście kogoś polecić w Krakowie lub okolicach?Nie wykluczam też dalszych okolic:) Ja kojarzę głównie Kuro, ale tam ceny są kosmiczne.. czy może ktoś inny? 

Posted

Danon detailing na Bronowicach nie pamietam dokładnego adresu. Znajomemu zrobili pięknie superba plus folia w newgralgicznych miejscach. Kuro detailing nie przekonuje mnie przez to ze spiepszyli 2 auta znajomym. Jednemu pozostawiali swirle i powiedzieli ze tak ma być a drugiemu w paru miejscach nie dotarli powłoki, do tego rozmawiałem kiedyś z właścicielem albo z kimś kto się za niego podowal i szczerze dawno tak chamskiego zachowania u żadnego sprzedawcy usług nie widziałem :). Wrzucam kilka zdjęc od znajomego superba. Prawdopodobnie najszybszy i najbardziej wyposażony superb w Krakowie 😂

C1A1EEB0-354C-4FDD-B5D8-AF8031A5451C.jpeg

A78C7C33-4036-4F3C-8FB0-F238DDBBBBA1.jpeg

C23D68DC-2515-41E5-8591-DC4B745CAE76.jpeg

E23BA94F-BD4A-4E97-8132-9F8B5CF6D49C.jpeg

44AC7678-22F2-4932-A023-063DFDF6C88B.jpeg

21D064EB-173B-4A36-A7AD-F5FD80385C7C.jpeg