Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć 

Zrobiłem 2 dni temu porównanie na połowę maski i dachu położyłem Sv shield i house of wax Sapphire. Auto było umyte zrobiona dekontaminacja, glinkowanie oba woski położyłem na cleaner fluid regular. Zrobiłem po 12 godz próbę na bezdotyku i powiem wam że różnicy praktycznie nie było. Trochę się zawiodłem na Sv a how mnie zdziwił. Ciekawe jak długo wytrzymają. Peacowaliscie z tymi woskami? Teraz korci mnie zymol albo vanilla ICE 🙂

Posted
Cześć 
Zrobiłem 2 dni temu porównanie na połowę maski i dachu położyłem Sv shield i house of wax Sapphire. Auto było umyte zrobiona dekontaminacja, glinkowanie oba woski położyłem na cleaner fluid regular. Zrobiłem po 12 godz próbę na bezdotyku i powiem wam że różnicy praktycznie nie było. Trochę się zawiodłem na Sv a how mnie zdziwił. Ciekawe jak długo wytrzymają. Peacowaliscie z tymi woskami? Teraz korci mnie zymol albo vanilla ICE

Porownanie bez zdjec? Bez jakichs szczegolow? Co Cie zawiodlo a co nie, czego oczekiwales?
Posted

Sw shield to chyba bardziej na trwalosc wosk, a house jest do 4mcy...czyli wytrzyma z 2.5 bez wsparcia... ten shield to taniutki, takze gratuluje zakupu. 

Ja mam teraz titanium zymol i zadowolony jestem, no procz ceny...ale na cos trzeba wydawac

Posted

Vanille Ice kładliśmy w sb na Hondzie znajomego. Zdjęcie prosto po aplikacji i dwa z mycia na bezdotyku. Kropelkowe świetnie, pomimo deszczowej pogody auto czyste. Do minusów zaliczyłbym docieranie. Trzeba było się namachać. 

CC94370E-50B6-427F-AF1E-2C5E389BE7BA.jpeg

88AC40ED-6EA4-4791-8B05-81DCB8FAB78F.jpeg

ED56DAB0-C847-4917-B855-CEAC62139733.jpeg

• 2 weeks later...