Jump to content

Recommended Posts

Posted

Siemka, od dłuższego czasu szukam ciekawego organizera do bagażnika na preparaty. Potrzebuje coś w miarę dużego. Widziałem parę aukcji na allegro ale wydaję mi się że to "szmelc" 

7429631570 - Cena bardzo niska, wykonanie pewnie też.

Możecie mi polecić coś do 150 złotych? 🙂

Posted
Siemka, od dłuższego czasu szukam ciekawego organizera do bagażnika na preparaty. Potrzebuje coś w miarę dużego. Widziałem parę aukcji na allegro ale wydaję mi się że to "szmelc" 
https://allegro.pl/oferta/organizer-torba-do-bagaznika-samochodu-auta-kufer-7429631570 - Cena bardzo niska, wykonanie pewnie też.
Możecie mi polecić coś do 150 złotych?

Kup sobie skrzynke qubrick
Posted
Godzinę temu, Birkhof napisał:

Kup sobie skrzynke qubrick

Nie no bez przesady, to ma iść do samochodu 😄 

Posted
Nie no bez przesady, to ma iść do samochodu  

Ale tam jest taka otwarta skrzynka niezamykana na 3 przegrody- niewiele wieksza od tego co na allegro
Posted
W dniu 21.07.2019 o 11:48, Kondziuu napisał:

Widziałem parę aukcji na allegro ale wydaję mi się że to "szmelc" 

7429631570 - Cena bardzo niska, wykonanie pewnie też.

Nie polecam, rwie się jak papier przy większym obciążeniu i mało szczywne.

Może coś takiego 8182769988 dosyć sztywne i zamykane na rzep.

• 2 weeks later...
Posted

Mam cos bardzo podobnego jak peciu wkleil i bardzo sobie chwale z powodu paska rzepowego z tylu oraz pod spodem - akurat tylne oparcia maja u mnie jakies obicie, do ktorego rzep sie klei, wiec jak postawisz taki organizer to bedzie przytwierdzony na rzep na dole i z tylu. Dzieki temu nie lata. Oczywiscie niezbyt duzo sie tam miesci wiec jeszcze jezdze z pudlem z biedronki i 2 kartonami, ale organizer daje rade 🙂