Kondziuu Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2019 Siemka, od dłuższego czasu szukam ciekawego organizera do bagażnika na preparaty. Potrzebuje coś w miarę dużego. Widziałem parę aukcji na allegro ale wydaję mi się że to "szmelc" 7429631570 - Cena bardzo niska, wykonanie pewnie też. Możecie mi polecić coś do 150 złotych?
Birkhof Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2019 Siemka, od dłuższego czasu szukam ciekawego organizera do bagażnika na preparaty. Potrzebuje coś w miarę dużego. Widziałem parę aukcji na allegro ale wydaję mi się że to "szmelc" https://allegro.pl/oferta/organizer-torba-do-bagaznika-samochodu-auta-kufer-7429631570 - Cena bardzo niska, wykonanie pewnie też. Możecie mi polecić coś do 150 złotych? Kup sobie skrzynke qubrick
Kondziuu Opublikowano 21 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2019 Godzinę temu, Birkhof napisał: Kup sobie skrzynke qubrick Nie no bez przesady, to ma iść do samochodu
Birkhof Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2019 Nie no bez przesady, to ma iść do samochodu Ale tam jest taka otwarta skrzynka niezamykana na 3 przegrody- niewiele wieksza od tego co na allegro
Kondziuu Opublikowano 22 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2019 Wolałbym coś materiałowego
peciu Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2019 W dniu 21.07.2019 o 11:48, Kondziuu napisał: Widziałem parę aukcji na allegro ale wydaję mi się że to "szmelc" 7429631570 - Cena bardzo niska, wykonanie pewnie też. Nie polecam, rwie się jak papier przy większym obciążeniu i mało szczywne. Może coś takiego 8182769988 dosyć sztywne i zamykane na rzep.
Pavel Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Mam cos bardzo podobnego jak peciu wkleil i bardzo sobie chwale z powodu paska rzepowego z tylu oraz pod spodem - akurat tylne oparcia maja u mnie jakies obicie, do ktorego rzep sie klei, wiec jak postawisz taki organizer to bedzie przytwierdzony na rzep na dole i z tylu. Dzieki temu nie lata. Oczywiscie niezbyt duzo sie tam miesci wiec jeszcze jezdze z pudlem z biedronki i 2 kartonami, ale organizer daje rade
Rekomendowane odpowiedzi