Jump to content

Detailing Foam Duo - piana o zapachu świeżych malin i neutralnym pH > pytania i odpowiedzi <

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

Detailing Foam Duo - Aktywna piana o neutralnym pH, konsystencji kremu i przyjemnym, malinowym zapachu. Neutralny odczyn produktu sprawia, że jest bezpieczna dla wszelkiego rodzaju powłok i wosków pojazdu. Za sprawą wysokiej zawartości surfaktantów doskonale zmiękcza i usuwa wszelkie zanieczyszczenia z mytej powierzchni.

Zapach: malina
Pojemność: 1L, 5L, 10L
Sposób aplikacji: opryskiwacz, pianownica, wytwornica piany
Typ: koncentrat
Rozcieńczenie: pianownica 1:5-1:15, opryskiwacz 1:20-1:100

Posted

@Elite Detailer  podaliscie że Duo Foam nadaje sie do aplikacji opryskiwaczem. Działa ona skutecznie w takiej formie? Jakie stężenie? 

Posted
Godzinę temu, david2888 napisał:

@Elite Detailer  podaliscie że Duo Foam nadaje sie do aplikacji opryskiwaczem. Działa ona skutecznie w takiej formie? Jakie stężenie? 

Ja dawałem 70 ml na litr wody. Działa ok, ale to były letnie zabrudzenia wiec nie jakiś szczur.

Posted

Właśnie widzę, że @Elite Detailer podaje w opisach swoich "nowych" pian, że sposób aplikacji opryskiwacz. Jestem ciekaw czy tez to działa w miarę skutecznie 🙂 

Posted
5 godzin temu, Elite Detailer napisał:

Jak najbardziej działa.

jakie sprawdzone stężenie do aplikacji z opryskiwacza?