Dystrybutor Elite Detailer Opublikowano 31 Maja 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2019 Detailing Foam Duo - Aktywna piana o neutralnym pH, konsystencji kremu i przyjemnym, malinowym zapachu. Neutralny odczyn produktu sprawia, że jest bezpieczna dla wszelkiego rodzaju powłok i wosków pojazdu. Za sprawą wysokiej zawartości surfaktantów doskonale zmiękcza i usuwa wszelkie zanieczyszczenia z mytej powierzchni. Zapach: malinaPojemność: 1L, 5L, 10LSposób aplikacji: opryskiwacz, pianownica, wytwornica pianyTyp: koncentratRozcieńczenie: pianownica 1:5-1:15, opryskiwacz 1:20-1:100
D@ViD Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 @Elite Detailer podaliscie że Duo Foam nadaje sie do aplikacji opryskiwaczem. Działa ona skutecznie w takiej formie? Jakie stężenie?
V1RU$ Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Godzinę temu, david2888 napisał: @Elite Detailer podaliscie że Duo Foam nadaje sie do aplikacji opryskiwaczem. Działa ona skutecznie w takiej formie? Jakie stężenie? Ja dawałem 70 ml na litr wody. Działa ok, ale to były letnie zabrudzenia wiec nie jakiś szczur.
D@ViD Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Właśnie widzę, że @Elite Detailer podaje w opisach swoich "nowych" pian, że sposób aplikacji opryskiwacz. Jestem ciekaw czy tez to działa w miarę skutecznie
Dystrybutor Elite Detailer Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 Jak najbardziej działa.
D@ViD Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 5 godzin temu, Elite Detailer napisał: Jak najbardziej działa. jakie sprawdzone stężenie do aplikacji z opryskiwacza?
Dystrybutor Elite Detailer Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 @david2888w opryskiwaczu 1:20-1:100 Uzupełniliśmy też pierwszy post o tą informację. 1
Rekomendowane odpowiedzi