Szkodniks Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 Witam wszystkich domorosłych oraz zawodowych detailerów. Chciałbym pokazać swoje oczko w głowie, a mianowicie Audi A3 8P wersja Ambition Kolor LY7H - AkoyaSilver-Metallic z Efektem Perły. Autko siedzi na ori feldze 17' oraz mały grill został pomalowany na styl dużego. (Za dużo roboty z przekładką niestety ) Aktualnie na lakierze po glince i całym procesie dekontaminacji siedzi wosk Collinite 476S Double Coat Hard Wax podbijany każdorazowo QD+ od RRC. Pytanie jest następujące, Macie jakieś sposoby, aby bez polerki podbić jeszcze troszeczkę efekt ,,Lustra"? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi. Szkodniks
piotrek305 Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 audi i rdza na tylnych błotnikach ? było bum ?
Szkodniks Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 @piotrek305 Przytarte na parkingu w pracy, zły lakiernik i efekt widać niestety Za niedługo jedzie na poprawki, bo i z drugiej strony o takie coś
paperson Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 @Szkodniks na Twoim miejscu coli podbiłbym Gyeon Cure lub Prostaff Water Gold. Na pewno też większą robotę niż to RRC zrobi chociażby ADBL SSW.
tazman Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 audi i rdza na tylnych błotnikach ? było bum ?A co w tym dziwnego, a3 8p (szczególnie te starsze) lubią się z rdzą. Błotniki, łączenie progu z nadkolem to norma dla całej grupy vw z tamtych lat.
Szkodniks Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 @paperson Nie mogę znaleźć testów tych produktów na Yt niestety, bardzo dużo daje ten Gyeon i Prostaff? @Tazman Na szczęście tylko ten tylni błotnik mam schrupany troszeczkę, ale bezproblemowo da się to zrobić. auto jak przyjechało to wszystkie oslony nadkoli itp. było ściągane i czyszczone z brudu zalegającego i trzymającego wilgoć. Planuje nią poszusować kilka ładnych lat, także staram się dbać ile sił na koncie Pozdro 1
paperson Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 26 minut temu, Szkodniks napisał: @paperson Nie mogę znaleźć testów tych produktów na Yt niestety, bardzo dużo daje ten Gyeon i Prostaff? Dają fajną szklistość.
Szkodniks Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 @piotrek305 210kkm udokumentowane, 2.0 TDi BKD@paperson masz może jakieś fotki? Używasz tego we własnym zakresie rozumiem?
piotrek305 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2019 to jeszcze na pompowtryskiwaczach ?
paperson Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2019 @Szkodniks zdjęć nie mam, lecz pamiętam, że kilka lat temu właśnie na colli położyłem Gyeon Cure i efekt był mocarny.
Szkodniks Opublikowano 31 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2019 @paperson Dzięki, na pewno poleci test Pozdrawiam
Pietras Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 W dniu 31.05.2019 o 01:49, Szkodniks napisał: @piotrek305 210kkm udokumentowane, 2.0 TDi BKD@paperson masz może jakieś fotki? Używasz tego we własnym zakresie rozumiem? @Szkodniks Mniej więcej tak to może wyglądać
Rekomendowane odpowiedzi