Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pytanie - potrzebuję dzisiaj popołudniu umyć auto na dwa wiadra w Krakowie... Czy ktoś wie gdzie mogę to zrobić...

albo gdzie ktoś może to dobrze zrobić..?!

Posted

Dzięki!

CARNAUBA: ".. bieżącą pielęgnację wykonujemy jedynie dla klientów, którzy skorzystali z pakietu detailingu w naszym studio..."

Perfect Hand CarWash - Bonarka City Center: byłem, umyłem, szybko i relatywnie niedrogo. Miła obsługa. Myjnia ręczna.

Posted
Perfect Hand CarWash - Bonarka City Center: byłem, umyłem, szybko i relatywnie niedrogo. Miła obsługa. Myjnia ręczna.
A jak z jakością? Myją dokladnie, czyli wnętrze drzwi, bagażnika, progi, zawiasy? Opisz proces;-)

p.s. cieszę się, że pomogłem;-)

Posted

MetalMagnes, To jest myjnia ręczna, nie detailing. ;)

Więc auto umyte, wyglądało czysto, opony pociagnięte jakimś czernidłem.

Czyszczenia wnętrza nie chciałem. Chciałem umyc auto po kilku dniach jazdy w deszczowej warszawie + podrózy do krakowa - mnóstwo owadów na szybie etc. - bo musiałem ładnie wyglądac na jakiejś imprezie :-]

Z oczywistych błedów zauważyłem, ze część owadów z maski nie została zmyta (nie uzyli Tar remover'a) i jeszcze jakies tam historie zauważyłem, ale w sumie ok - szybka, sprawna myjnia z miłą obsługa. Myjnia - nie detailing, więc nie ma mowy o dwóch wiadrach :evil:

Posted

PN, wiem że to myjnia;-) ale reklamowali się u nas na forum. Więc chyba zdawali sobie sprawę co czynią ;) Jak będę w Kraku zimą, to może pojadę do nich umyć... :o Jaki był koszt? Ogólnie polecasz?

Jak muszę skorzystać z myjni ręcznej, to zawsze mam stracha i aż mnie dreszcze przechodzą jak widzę coś nie tak. Ale czepiać się wszystkiego... :D:kox:

Posted
Jaki był koszt? Ogólnie polecasz?

PLN 42 za SUVa. Jak na Warszawę to niedrogo :evil:

Może być, jak chcesz mieć szybko umyte auto do wyglądu "ładnego" - a przy okazji pochodzic po ładnym centrum handlowym...

Natomiast chłopaki leca chemią (podobno łagodną) więc na pewno woskowi to szczególnie niepomaga w zyciu i przezyciu... :)

Posted

Natomiast chłopaki leca chemią (podobno łagodną) więc na pewno woskowi to szczególnie niepomaga w zyciu i przezyciu... :)

Jak muchy zostały to pewnie i wosk zostanie skoro chemia łagodna :kox: