smalec Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 a ja sam siedzę w Wawie a można było jakiś before piwkowy zrobić
kuflik Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 smalec, w tym celu tam dziś jade:D w sumie mogłem pojechać w ciemno i szukać miejsca na b4 na miejscu:D
smalec Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 no ja już siedzę w domu i piwko piję, daleko na Bodycha nie mam więc pewnie wcześnie będę
yel1 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda @smalec @Evo @Wax-master @MusicMan @marian @PN @Prezes @conrado @Xeper @julian @kabar @sander @Kuflik @ramzes @Big @Szafran @KubaCK @Gibon86 @Seth13 @Pauollo @Gordo @chisel @m.k. @Adiq555 @SZyBA jeżeli można oczywiście @Świeży @kanar @EB84 @Maru 123- wstępnie, nie na 100% Z przykrością muszę się wypisać z listy,obowiązki służbowe. Żałuję bardzo bo napewno bym mogł sie wiele dowiedzieć i nauczyć w dziedzinie Auto Detailingu i poznać miłych ludzi,ale cóż, mam nadzieje ze pojawi się jeszcze kiedyś okazja.
Administrator Evo Opublikowano 18 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 O, wygląda na to że jutro na forum będzie wolna amerykanka, skoro wszyscy moderatorzy będa na spotkaniu
kuflik Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Evo, nie mów hop! Mod jest w aucie i nadal czuwa!! Więc na spotkaniu też będziemy czuwać.
fernando Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 O, wygląda na to że jutro na forum będzie wolna amerykanka, skoro wszyscy moderatorzy będa na spotkaniu Lepiej nie cwaniakuj, bo na tych spotkaniach (jakbyś był, to byś wiedział), Administracja jest cały czas on-line i trzyma rękę na pulsie
Administrator Evo Opublikowano 18 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Szlag, już myslałem ze troche pocwaniakuje, a tu nici.
SZyBA Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Cholera nie zdążyłem jeszcze umyć koali a chciałem żebyście jutro ocenili lakier itp eh zawsze coś pozatym u mnie teraz pada deszcz tzn kropi
Dystrybutor m.k. Opublikowano 18 Czerwca 2010 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ja wpadnę na 10:00 bo po 12 będę pewnie musiał dalej jechać. SZyBA, szewc bez butów chodzi. Ja nie miałem nawet kiedy zająć się swoim autem Widzę, że u niektórych nauka kijem w szprych jest. Ja będę, bo realnie oceniając nie będę w stanie się uczyć do egzaminów za tydzień skoro śmietanka się zbiera.
Prezes Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ja nie myłem... postawię 100m od hali i idę na piechotę
Xeper Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 mozna zajrzec dopiero po 20.00? Synka mojego mam po operacji i musze siedziec w domu w ciagu dnia...
Dystrybutor m.k. Opublikowano 18 Czerwca 2010 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ja nie myłem, bo to rodzaj ćwiczenia. Chcę zmienić auto, więc musi mi obecne zbrzydnąć
julian Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 no, Panowie, do roboty jutro rano! ja mam do zrobienia jeszcze sporo przed spotkaniem, więc wstaje o 6;) ale pewnie na 10 się nie wyrobię...
kanar Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 dasz rade ja to już wstałem i rzezbie
SZyBA Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ty wogóle chyba spać nie poszedłeś
KubaCK Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 nooo - auto ogarnięte O ile nie będzie padać deklaruje teraz przyjechać czystym I po korekcie, co prawda w styczniu ale jednak po
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Kanar - Ty już wstałeś, ja się kładę, w końcu za 3 godzinki trzeba wyjeżdżać edit - słowo się rzekło, w drogę czas - do zobaczenia na miejscu!
SZyBA Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Jak przygotowania? Już w drodze
PN Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 To ja pierwszy! Bardzo było Was wszystkich miło dzisiaj (znów) zobaczyć - i przy okazji poznać kilka nowych osób! Nie mówiąc o przyjemności poobcowania z kilkoma porszawkami, o Zainowozie nie wspominając... A organizatorom - jak zwykle - wielkie brawa i gratulacje - jakość na najwyższym poziomie!
Dystrybutor m.k. Opublikowano 19 Czerwca 2010 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Liczę, że gdy to piszę, to się tam dobrze bawicie Mogłem być niestety do ok. 13 ale i tak fajnie było poznać wszystkich w realu, którzy w tym czasie się pojawili. BTW. rozumiem, że ktoś robił zdjęcia i powrzuca potem fotostory?
kuflik Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Dziękuje wszystkim za super spotkanie oraz ogrom przekazanej mi wiedzy:) Teraz pozostaje już zakup rotacji i zabawa na całego.
Rekomendowane odpowiedzi