Administrator CleanerFreak Opublikowano 7 Maja 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Nasze Forum bardzo szybko rośnie... To fakt.I pomyśleć, iż marzeniem było 30-50 użytkowników po 12-tu miesiącach Tymczasem po czterech miesiącach mamy ponad 200 zarejestrowanych użytkowników Napisałem to TUTAJ dziewiątego września ubiegłego roku. Obecnie forum liczy ponad 1000 użytkowników Ponieważ w tych dniach mija pierwsza rocznica naszego Forum, pragnę zaprosić forumowiczów 19-go czerwca 2010 do Warszawy "na halę" (ul. Bodycha 41c). Hala będzie otwarta od godziny 10-tej do ... aż ostatni wyjdzie. W ramach "zabaw" : ciąg dalszy testów wosków związanych z CWWC, testy szamponów, oraz (moim zadaniem najważniejsze) fachowe rozmowy. Będzie również możliwość testowania glinek i ręczników. Lodówka z różnymi woskami także będzie ( a w niej również: Zymöl Royal i Atlantique - jedne z najdroższych wosków świata ). Istnieje również możliwość "poprawin" dnia następnego. "Warunki wstępu na imprezę": dobry humor. Posiłki i napoje (bezalkoholowe) są zapewnione. Ponieważ wstęp jest otwarty dla wszystkich Członków Forum, jednakże miejsce na hali jest ograniczone (jak również ze względów organizacyjnych), proszę o wpisywanie się na "Listę Zapraszam do udziału w spotkaniu. Lista: @Łukasz @CleanerFreak @Metys
fernando Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Lista: @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando Miałem to napisać jutro, ale - jak już się pojawił taki post: happy birthday Forum I przy tej okazji chciałem też podziękować Arkowi za założenie, ciągłe wspieranie (zarówno swoją wiedzą i doświadczeniem, jak i - nie ma co się oszukiwać - funduszami) oraz koordynowanie działania tego wyjątkowego Forum
zajonc Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Lista: @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc ;)
Arglist Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Lista: @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist
angrzeda Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda
smalec Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda @smalec
Administrator Evo Opublikowano 7 Maja 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Jeśli nic mi nie wypadnie w sesji tego dnia, to jestem @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda @smalec @Evo
wax-master Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda @smalec @Evo @Wax-master
Gość Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda @smalec @Evo @Wax-master @MusicMan
marian Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda @smalec @Evo @Wax-master @MusicMan @marian
PN Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda @smalec @Evo @Wax-master @MusicMan @marian @PN
Prezes Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Lista: @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda @smalec @Evo @Wax-master @MusicMan @marian @PN @Prezes
conrado Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Lista: @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda @smalec @Evo @Wax-master @MusicMan @marian @PN @Prezes @conrado w końcu zobaczę jak pracują najlepsi
Xeper Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Lista: @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda @smalec @Evo @Wax-master @MusicMan @marian @PN @Prezes @conrado @Xeper
julian Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Lista: @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda @smalec @Evo @Wax-master @MusicMan @marian @PN @Prezes @conrado @Xeper @julian no nie mógłbym opuścić takiego spotkania!
Kabar Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Lista: @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda @smalec @Evo @Wax-master @MusicMan @marian @PN @Prezes @conrado @Xeper @julian @kabar Ja również jestem - z Łodzi nie jest daleko ;p
sander Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda @smalec @Evo @Wax-master @MusicMan @marian @PN @Prezes @conrado @Xeper @julian @kabar @sander
kuflik Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 LISTA: @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda @smalec @Evo @Wax-master @MusicMan @marian @PN @Prezes @conrado @Xeper @julian @kabar @sander @Kuflik Na 95% Ale postaram się, jakiś wspólny poznański wypad.
ramzes Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 LISTA: @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda @smalec @Evo @Wax-master @MusicMan @marian @PN @Prezes @conrado @Xeper @julian @kabar @sander @Kuflik @ramzes
pawbor85 Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 LISTA: @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda @smalec @Evo @Wax-master @MusicMan @marian @PN @Prezes @conrado @Xeper @julian @kabar @sander @Kuflik @ramzes @pawbor85
Big Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda @smalec @Evo @Wax-master @MusicMan @marian @PN @Prezes @conrado @Xeper @julian @kabar @sander @Kuflik @ramzes @pawbor85 @Big
Gość Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda @smalec @Evo @Wax-master @MusicMan @marian @PN @Prezes @conrado @Xeper @julian @kabar @sander @Kuflik @ramzes @pawbor85 @Big @Szafran
KubaCK Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda @smalec @Evo @Wax-master @MusicMan @marian @PN @Prezes @conrado @Xeper @julian @kabar @sander @Kuflik @ramzes @pawbor85 @Big @Szafran @KubaCK
Prezes Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Ciekawe w jakim przedziale czasowym będzie największa frekwencja
Gibon86 Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 @Łukasz @CleanerFreak @Metys @fernando @zajonc @Arglist @angrzeda @smalec @Evo @Wax-master @MusicMan @marian @PN @Prezes @conrado @Xeper @julian @kabar @sander @Kuflik @ramzes @pawbor85 @Big @Szafran @KubaCK @Gibon86 Mam wolne 2 -3 miejsc z LBN no chyba że ja mogę się do kogoś przyłączyc
Rekomendowane odpowiedzi