MMCzysci Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2021 Praktycznie nowego, czyli? Zadałem ostatnio podobne pytanie. Jeśli auto już trochę przejeździło, warto mimo wszystko zrobić szybkie przetarcie IC/IQD. Może być nawet rozcieńczony i na fibrze. P.S. Etap szmatki i wody przerabiałem jeszcze 2 lata temu... już do tego nie wrócę Wyryte w skale z S20 5G FE
BartasKRK Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2021 @czester tak prosto na deskę? czyli przetrzeć z kurzu i QD na to?
MMCzysci Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2021 Nie, QD od razu na fibre i rozprowadzasz po desce.Wyryte w skale z S20 5G FE
BartasKRK Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2021 7 godzin temu, MMCzysci napisał: Nie, QD na fibre i rozprowadzasz po desce. Wyryte w skale z S20 5G FE OK dzięki wielkie ! tak zrobię ! Potem konieczne jest coś na to nakładać? Czy można zostawić?
MMCzysci Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2021 Nie ma potrzeby nic dokładać na IQD. Są dwie szkoły/dwa sposoby:- interior cleaner/APC w bezpiecznym stężeniu + pędzelkowanie, rzadziej fibra -> interior dressing + aplikator, rzadziej fibra- interior QD + fibra, ja czasem używam i z pędzelkiem, jeśli sytuacja wymagaWyryte w skale z S20 5G FE
Rekomendowane odpowiedzi