Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry

Jestem zupełnym nowicjuszem nie tylko na forum ale w świecie mycia i czyszczenia tapicerki samochodowej. Stawiam swoje pierwsze kroki i dlatego zwracam się z prośbą do startych "wyjadaczy" znawców tematu - planuję zakupić odkurzacz Numatic CTD 570-2 ?   Mój wybór padł na ten model ze względu na dwie turbiny ssące a także możliwość czyszczenia także na sucho.  Przed ostatecznym zakupem dopadły mnie wątpliwości - czy to dobry wybór?

Posted

Nie mogłeś napisać w istniejącym wątku? A tak w ogóle, cokolwiek przeczytałeś z tego co jest już na forum?

Posted

W gąszczu tematów łatwiej mi po prostu było napisać w nowym temacie, jeśli namieszałam to przepraszam

Od jakiegoś czasu podczytuje - najczęściej pojawiały się na forum informacje na temat Numatic'a George a to inny model. Jak już wcześniej wspomniałam jestem laikiem na ta chwilę zupełnym. Wcześniej po prostu czyściłam wnętrza samochodów "hobbistycznie" rodzince - a do tego nie używałam wypasionego sprzętu żadnego