strumen Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Witam, czym usunąć pozostałości tar&glue? Czyscilem dzisiaj felgi ze smoly i pianek po odwaznikach. Preparat pozaciekal w niektóre miejsca na feldze i kontakcie z wodą wyszły białe smugi, których nie mogę zmyć, powierzchnia jest klejąca. Wcześniej miałem tar glue od Nielsena i miał on inny zapach i tak nie rozmazywal, kupiłem teraz od rr custom i jest problem. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź.
maciek-drummer Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Problem to jest chyba właśnie wynikający z marki produktu...
maciek-drummer Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Nie, ale często się spotyka opinie, że RRC albo nie działają, albo robią szkody...
Gesiu_15 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 @strumen zgłoś sprawę do producenta Ja przestałem kupować produkty tego producenta ze względu na takie cyrki
ghost Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Trzeba było kupić jeszcze tańszy produkt... może udało by się zrobić więcej szkód*. *) uwaga w wypowiedzi jest ukryta prawda między wierszami.
strumen Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Dzięki za odpowiedźi. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi