DZIADZIA Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2019 cześć mam nadzieję, że udało się pokazać działanie ProElite General Cleaner- czyli APC ProElite jak zauważycie na filmiku, test odbędzie się na maksymalnym szczurze, który gnije pod chmurą info producenta https://proelite.pl/uniwersalny-srodek-do-czyszczenia-wnetrza-samochodu-general-cleaner/ produkt o chemicznym zapachu, zajeżdża jakimś tanim płynem do naczyń słabo się pieni, a szkoda... we wnętrzu ważna jest piana, która siedzi na pionowej powierzchni podczas pędzlowania poślizg też nie jest mocną stroną tego produktu domywanie, no i tu jestem pod wrażeniem w filmiku przy stężeniu 1:20 zamieniłem produkty miejscami i możliwe, że wyniki nie są miarodajne przy akcji ExceDe Advanced VS General Cleaner w domywaniu swoją wyższość pokazał ProElite, ale brakuje mu dużo do ExceDe pod względem ilości piany, która daje konkret poślizg jak dla mnie produkt idealnie sprawdzi się do szczurów na zewnątrz fury we wnętrzu będzie man spływał i utrudniał czochranko jak dla mnie cena/jakość REWELACJA 1
D@ViD Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2019 @rygryss W końcu coś innego niż szampon lub aktywna piana Takie testy lubię i mi się podoba sam używam ExceDe Bulldozer. Na jesień kupiłem bańkę 5l i nie szukam już innego APC
DZIADZIA Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2019 @david2888 @rygryss musi oblecieć produkty od kolegi z forum, a obdarował tak chojnie w szamponiki i pianki, że trzeba szybko ogarnąć i oddać.
macmel Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2019 trochę odkopię ale chciałbym napisać że jak za tę cenę, to apc z ProElite jest naprawdę dobre właśnie kończę 5l bańkę na myjni. według mnie nie pachnie tak źle - w koncentracie wg mnie czuć nieco miętę, po rozcieńczeniu jest to niezbyt wyczuwalne. na małą ilość piany pomaga rozrobienie z ciepłą wodą 1:10 z ciepłą wodą daje radę nawet przy szczurach w środku więc jest całkiem wydajne wg mnie.
piotr@sta Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2019 Co z użyciem ProElite z piwnicznianką taką jak z kwazara lub jak jest w niektórych płynach do mycia szyb?
DZIADZIA Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2019 34 minuty temu, piotr@sta napisał: lub jak jest w niektórych płynach do mycia szyb? lipa,
Rekomendowane odpowiedzi