Asik28 Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 Witam, mam problem na aucie są białe kropeczki pojawiły się od momentu kiedy odebrałam auto od mechanika,wymiana lamp a w gratisie pokropkowane auto.Właściciel zakładu umywa ręce, że to nie u nich i takie tam zostałam ze zniszczonym lakierem nie wiem czym to usunąć
Kostek88 Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 Tam jakaś lakiernia jest w warsztacie?
Asik28 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2019 Tak obok warsztatu ale jak to powiedział właściciel zakładu że nie ma takiej możliwości żeby coś się przedostało do pomieszczenia gdzie mi wymienieni lampy.Auro było kilka razy przestawiane Cała strona od kierowcy i dach najbardziej załatwiony
Moderator BiałyGTi Opublikowano 14 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2019 zapylony jest lakierem, kup średnia glinkę i usuniesz to sam
Kostek88 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2019 1 godzinę temu, Asik28 napisał: Tak obok warsztatu ale jak to powiedział właściciel zakładu że nie ma takiej możliwości żeby coś się przedostało do pomieszczenia gdzie mi wymienieni lampy.Auro było kilka razy przestawiane Cała strona od kierowcy i dach najbardziej załatwiony Glinka przy braku wprawy zostawi ślady. Kup Koch Chemie Eulex i zmyj to używając ręcznika, później przemyj lakier szamponem.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 15 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2019 @Kostek88 jak lakker lipny to i mikrofibra przy scieraniu narobi rys. Ale moze zobaczyc tez zmywaczem. Powinno dac rade
Kostek88 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2019 2 godziny temu, BiałyGTi napisał: @Kostek88 jak lakker lipny to i mikrofibra przy scieraniu narobi rys. Ale moze zobaczyc tez zmywaczem. Powinno dac rade No żeby umyć wcześniej lakier to myślę, że już ta osoba się sama domyśli.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 15 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2019 4 minuty temu, Kostek88 napisał: No żeby umyć wcześniej lakier to myślę, że już ta osoba się sama domyśli. No tego nie byl bym pewny wiec lepiej napisac
Asik28 Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2019 Spróbuję Koch Chemie Eulex może coś pomoże. Doradzono mi denaturat i benzyne ekstrakcyjną ale nie pomogło A to że lakier trzeba umyć to każdy głupi się domyśli A pytanko gdzie to mogę kupić tak na już
Beattka Opublikowano 25 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2019 Ja również posiadam białe plamki i nie schodzą one żadnym środkiem..
Rekomendowane odpowiedzi