Skocz do zawarto艣ci

Ioncoat Naviwax - Dark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to na razie pr贸bka (maska). Wosk jest bezbarwny, nak艂ada si臋 aplikatorem, bardzo cieniutk膮 warstw臋, kt贸r膮 nale偶y max.po 10 sek polerowa膰 MF. Schnie bardzo szybko,nie brudzi uszczelek.W zapachu przypomina past臋 do but贸w. Daje ultra 艣lisko艣膰. O trwa艂o艣ci wiem z opowiada艅, wi臋c nie mog臋 napisa膰 nic konkretnego. Za to jak kropelkuje du偶e krople na p艂askich powierzchniach, moim zdaniem, 艣wiadcz膮 o dobrym odpychaniu dzi艣 po nocnym deszczu:

DSC00553_resize.JPG.a89c2c4edee524b93bfa051b05f8c63c.JPG

DSC00551_resize.JPG.c24044f69d70570bdf33a0c8121c00b7.JPG

DSC00550_resize.JPG.39996b92a90978eaf1de5980f43caa5d.JPG

Opublikowano

Ja czytalem na DW i szukalem w sprzedazy ale ciezko... Wypowiedzi uzywajacych bardzo pozytywne, potwierdzam JAPONIA :P

Opublikowano

Kolejna obserwacja: po 3km jazdy do 90km/h - maska sucha, w przeciwie艅stwie do reszty. Takiego efektu nie widzia艂em na tym aucie. Przy 50-60 nawet mniejsze krople sp艂ywaj膮. Tzw sheeting (modne okre艣lenie :) nowe dla mnie) ma naprawd臋 wzorowy. :good: Jeszcze tylko pr贸ba z wod膮 na TV.

Opublikowano

Ciekawe ciekawe :)

Bardzo jestem ciekaw trwa艂o艣ci :) pod wzgl臋dem efektu du偶o dobrego o nim czyta艂em ,ale poki co ma艂o informacji na temat trwa艂o艣ci :)

Opublikowano

Kupi艂em tego sampla za 5,5GBP.Ile go jest to wida膰 w moim arsenale na zdj臋ciu, 30ml? nie pami臋tam.

• Administrator
Opublikowano
Maska tego leona pe艂na jest hologram贸w

Maska tego Leona zasadniczego jest w stanie agonalnym :P

Opublikowano
first up was Kev's seat. the car is in need of correction ( kev will admit this himself) and has little in the way of LSP.

;)

Opublikowano

A ja kolejny raz poprosz臋 o wstawianie zdj臋膰 przynajmniej 1600*1200... Bo tutaj na prawd臋 ci臋偶ko te kropelki oceni膰.

Opublikowano

Chyba ci臋 pogi臋艂o :D , nie b臋d臋 robi艂 zdj臋膰 specjalnie dla ciebie :) . ci膮gle masz ten problem.

Opublikowano
Chyba ci臋 pogi臋艂o , nie b臋d臋 robi艂 zdj臋膰 specjalnie dla ciebie . ci膮gle masz ten problem.

No bo mam, je艣li dajesz zdj臋cia, kt贸re do niczego si臋 nie nadaj膮 to si臋 czepiam:P I nadal b臋d臋 :evil::evil:

Skoro to taki ogromny problem, to chocia偶 na przysz艂o艣膰 zapami臋taj;) Bo obecny rozmiar to bardziej na telefon ni偶 na kompa si臋 nadaje.

Opublikowano

Kolega Metys mi pokazywa艂 kiedys jakie艣 japo艅skie cudo, kt贸re trzeba polerowa膰 prawie 偶e przed na艂o偶eniem, bo potem to tylko pod papierem 艣ciernym zejdzie... I niby, 偶e zajebiste jest i wog贸le tylko w Japonii dost臋pne.

Opublikowano

Mi te偶 to pokazywa艂, i to chyba to. 艁atwopalne na dodatek. Nie wiem co w nim siedzi, ale dzisiaj zauwa偶y艂em delikatny t臋czowy poblask,satynowy.

• 1 rok p贸藕niej...
Opublikowano

odgrzewam mo偶e i kotleta, ale mia艂em niedawno okazj臋 posiadania tego wosku na swoim aucie i faktycznie potwierdzam - kropelkowanie fajne, jednak wytrzyma艂o艣膰 mnie zawiod艂a...

auto sta艂o pod chmurk膮 przez 10 dni w tym 5 deszczowych, po tym czasie p艂ukane demineralizowan膮 na bezdotyku dwa razy i na drugim widzia艂em 偶e po wosku nie by艂o praktycznie 艣ladu (a to w sumie by艂 nieca艂y miesi膮c od aplikacji).

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.