DZIADZIA Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 hej ponownie piana od ECO SHINE, tym razem neutral który ma przybajerzyć niebieską barwą producent tak przedstawia piankę Neutralna, niebieska śnieżna aktywna piana do mycia samochodów o zapachu oceanu. Właściwości: Tworzy gęstą niebieską stabilną pianę, która długo utrzymuje się na aucie. Mocny, przyjemny zapach oceanu w trakcie mycia. Charakteryzuje się wysoką skutecznością działania. Doskonale usuwa brud, kurz i inne zabrudzenia drogowe. Sposób użycia i dozowania: Nanieść na samochód pianownicą lub ręcznie. Dozowanie: 1:200 – 1:20 (ok. 0,5 – 5%). Po umyciu należy spłukać samochód wodą pod wysokim ciśnieniem. a ja widzę to tak gęsta i bardzo wydajna zapach taki sobie i słabo wyczuwalny jak to piana z neutralnym ph nie domywa za dobrze, zbiera grubasy długo leży na karoserii niebieski kolor pojawia się na glebie, ogólnie liczyłem na efekciarstwo pianki na niebiesko i kibel jak nic... kupiłem piankę dla testów i to był mój ostatni zakup tego produktu filmidło pozdrawiam 3
Michał82 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2019 A wydawało mi się, że miała być niebieska. Później doczytałem, że 3 godziny temu, rygryss napisał: niebieski kolor pojawia się na glebie,
V1RU$ Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 U mnie ta biała taka gęsta nie była Jakie stężenie robisz, czy walisz piane prosto z butli bez rozrabiania.
DZIADZIA Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 @V1RU$ , stężenie 1:10, tu masz białą
V1RU$ Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 Gitara. Muszę luknąć może moje sitko ma dosyć już w PA.
DZIADZIA Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 @V1RU$ , może myjka słaba.
V1RU$ Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 Nie bo latem dawała czadu, muszę sitko obadać. Myjka HD 5/11. Pa oryginał ITALY. Właśnie rozebrałem i jest zakamienione - już idzie w odkamieniacz. Pieni się jak na twoim filmie z YT z czyszczeniem PA.
DZIADZIA Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 Godzinę temu, V1RU$ napisał: Myjka HD 5/11 fajny sprzęcik, ja mam skromną k5
V1RU$ Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 Mam tez starą Karcher K 5.20 chyba z 10 lat cały czas daje radę. A tą HD mamy z bonusa. Bo żona jak otwierała działalność brała sprzętu sprzątającego za kupę $$$ i tą dali za free. Fakt golasa bez niczego ale teraz mi służy przy autku. Gdybym te parę lat wstecz wiedział to co dziś, to bym ich tam przycisnął o inne dodatki.
DZIADZIA Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 1 minutę temu, V1RU$ napisał: Mam tez starą Karcher K 5.20 chyba z 10 lat cały czas daje radę na razie też nie narzekam i fajnie jakby wytrzymała 10 wiosen
V1RU$ Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 Myślę że da radę te stare serie K5 były BDB. Te dzisiejsze już nie.
Rekomendowane odpowiedzi