koder Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 @poorboy żyjesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przewozykrzys Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Witam. Mam ten sam dylemat ,co większość tutaj piszących-chodzi o wybór odkurzacza .Ponieważ posiadam kilka busów i kilka osobówek chciałbym sam ogarniać temat prania tapicerki.Czy w tym przypadku tylko któreś [który??] Puzzi załatwi temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel23z Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 A czy ktoś z obecnych na forum używał ELEKTROSZCZOTKI PROFI 55? Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przewozykrzys Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Po poczytaniu trochę mam mętlik -oprócz puzzi wyłoniły się jeszcze dwa modele -numatic CT470-2 i sabrina Oba te modele sa obecnie w pomocji Ten Numatik w cenie 1800 ,a Sabrina 2900 +ssawka do taicerki jakieś trzy stówy.W sklepach wypowiadają się o puzzi ,ze plastiki słabe i dużo reklamacji zachwalając Sabrine [rok gwarancji -produkt włoski] i Numatic -2 lata gwarancji [ produkt angielski] Co kupić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przewozykrzys Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Coś tu martwa cisza ,ale do moich poszukiwań doszedł jeszcze jeden model Profi 50.1 C Teraz waham się między Numatik CT 470 -2 a Profi 50.1 C-czy ktoś z Was mógłby porównać jakość sprzętu ,a także jakość pracy na tych urządzeniach -chodzi mi generalnie o to większe podciśnienie w Profi [ponad 4 bary przy 2 w Numatiku]i trochę większą moc.Zestaw akcesoriów chyba mają taki sam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koder Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Ja to czekam aż Poorboy wróci z wakacji. Jak nie to będę musiał kupić jakąś książkę sprzed lat i zastosować przedwojenne metody, wtedy też jakoś prali te tapicerki w końcu a takich sprzętów jak dziś nie mięli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Już jestem, generalnie szykuje mega porównanie odkurzaczy piorących dostępnych na rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TfB Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 4 minuty temu, poorboy napisał: Już jestem, generalnie szykuje mega porównanie odkurzaczy piorących dostępnych na rynku Kiedy powinno sie pojawic? Szykuje sie do zakupu wiec czekam z niecierpliwoscia:-) mam nadzieje ze beda tez tanie propozycje dla domowego uzytku. 👍🏻 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koder Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 1 godzinę temu, poorboy napisał: Już jestem, generalnie szykuje mega porównanie odkurzaczy piorących dostępnych na rynku Czekam z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rad3k Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Dnia 6.07.2017 o 23:52, koder napisał: Jak ten odkurzacz wygląda w relacji ceny do jakości i w porównaniu do innych? Wygląda już profesjonalnie, w odróżnieniu od georga, którego uśmiech jest bezcenny, ale jednak mam pewne wątpliwości George od Haersona wygląda niepozornie, ale daje radę! W porównaniu do innych z podobnej półki cenowej wypada bardzo dobrze jak nie najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubybonk Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Od początku sezonu chodzi za mną zakup odkurzacza piorącego i miałem już kupować Profi 50.1 C, technicznie w tej cenie wygląda bardzo dobrze. Ale jak będzie test to poczekam i z chęcią zobaczę przed zakupem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skota Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 W jakiej cenie jest obecnie do zakupu Georg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koder Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Dnia 2.08.2017 o 11:14, Rad3k napisał: George od Haersona wygląda niepozornie, ale daje radę! W porównaniu do innych z podobnej półki cenowej wypada bardzo dobrze jak nie najlepiej. Zależy do czego porównywać, czytałem kilka stron wstecz pozytywne opinie nt. zelmera aquawelt, a dla mnie to szajs, więc coś lepszego niekoniecznie musi oznaczać dobrego. Ciekawi mnie porównanie z tym ct470-2, bo dopłata nie jest jakaś znacząca, a sprzęt już wygląda profesjonalnie. Jeśli George okazuje się być podobny, tylko mniejszy i wiecznie uśmiechnięty to warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Generalnie George i CT470-2 są bardzo podobne, mają te same głowice i te same parametry, osprzęt ten sam i jakość wykonania. CT470-2 ma większe zbiorniki na wodę czystą i brudną, jest na wózku transportowym ma lepszą ergonomię pracy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdroja0 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 @poorboy czy istnieje jakaś wygodniejsza końcówka do ekstrakcji niż ta w standardowym zestawie? Ta nie daje rade dojść we wszystkie miejsca bo mi zahacza przewód od wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koder Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 @poorboy kiedy test? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3mik Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Witam Panowie i Panie. Odwieczne pytanie jaki odkuzacz pioracy rozważam 2 modele Puzzi 8/1 lub Numatic CT 470-2 za Puzzi przemawia dostępność części zamiennych i ich cena nie wiem jak ma się sprawa z numatic Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 To zależy czego oczekujesz po sprzęcie, Puzzi 8/1 tylko ssawka do prania tapicerki w zestawie, Numatic Ct470-2 bogato wyposażony w tym zestaw do odkurzania na sucho. Numatic wiekszy, 8/1 bardziej kompaktowe. W obu pompa Gotec 2bary. Podciśnienie zbliżone, minimalnie na + na korzyść Numatica. Jeżeli nie zależy Ci na funkcji odkurzania na sucho możesz także zerknąć na Profi 50.1C , ma największą pompę z tych trzech modeli - 4,8bar też Gotec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3mik Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Odkuzacz na sucho mam, wybór padł na 8/1 do zestawu 2 końcówki i w dobrej cenie go dostałem. Dzięki za wyczerpujące info od strony technicznej Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dxtr71 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Pewnie trochę ludzi posiada już Profi 50.1C (tudzież bez C). Czy ktoś może się pochwalić jak ten sprzęt wygląda w praktyce? Jakieś wady, które wychodzą po czasie? Wady materiałowe? Mocno zastanawiam się nad zakupem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorboy Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Od siebie dodam że Profi wprowadziło nowy typ ssawki do tapicerki, wykonany z bardziej elastycznego tworzywa - taki sam jak w Numaticu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dxtr71 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Macie jakieś reklamacje na Profi? Pompa i turbina niby jak w Puzzi - wydajność pewnie podobna, a może się pochwalić porównywalną niezawodnością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koder Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Ja się nadal waham pomiędzy ct470-2, georgem, profi i ew. puzzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sl3py Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zakupiłem numatic George i teraz pytanie mam odnośnie chemi do niego . Posiadam koch pool star do prania i ADBL Textile Rinse do wypłukiwania . Czy taki zestaw będzie Ok ? Zauważyłem ze sie delikatnie pieni . Czy to nie przeszkadza ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacholekck Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 @poorboy co z zapowiadanym przez Ciebie porównaniem odkurzaczy piorących? Kiedy się można go spodziewać? Wielu osobom, w tym i mnie, zapewne pomoże on w wyborze sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi