TomekGS Posted November 23, 2018 Report Posted November 23, 2018 Witam, chciałbym wrzucić mała fotorelacje z pobytu w SPA swoim V8 Wydechy też udało się doprowadzić do kultury Skóra też umyta i zabezpieczona Zymol Leather Conditioner A to już po ceramice Echelon Wnętrze zabezpieczone ADBLem 50/50 Orzech także nawoskowany
Mumins Posted November 23, 2018 Report Posted November 23, 2018 @TomekGS poczytaj regulamin, bo tutaj wrzucamy relacje z własnej pracy nad autem, do tego trzeba spełnić szereg innych wymagań. Myślę, że ten temat idealnie pasuje do działu Mój Pieszczoch ;)
TomekGS Posted November 23, 2018 Author Report Posted November 23, 2018 Dziękuję za zwrócenie uwagi i przeniesienie tematu. To pierwsze foty jakie wrzuciłem stąd są dużo słabsze ( jakość i wykonanie) od relacji innych. Do tej pory tylko oglądałem zdjęcia na forum. Postaram się poprawić ogólnie w następnych postach Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka
TomekGS Posted November 23, 2018 Author Report Posted November 23, 2018 Echelon zen xero dynamic, ten trzy składnikowy Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka
veebrys Posted March 5, 2019 Report Posted March 5, 2019 11 godzin temu, impex napisał: Mega rzadki kolor, nawet pasuje do tego auta. Kolor piękny,, mało ich na ulicy. A ten dodatkowo super odświeżony :)
Recommended Posts