kori Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Diabli biorą jak przechodzisz do mycia maski, a dach jest już praktycznie suchy, o bardziej pionowych elementach nie wspomnę. Ja robię tak, że myję dach i spłukuję i kolejna partia ... Macie jakieś swoje sposoby ?
Strus Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 To raczej szampon zmień bo mi się jeszcze coś takiego nie zdarzyło. No chyba że auto w słońcu myjesz przy 30 stopniach Ewentualnie używaj też wody
daniel23584 Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Ja też myję etapami.. Dach - płukanie, maska i szyba - płukanie, jedna str auta potem druga i na końcu tył. Potem tylko fele i git
PiterG Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Jakiego szamponu uzywasz ? Woda twarda ? Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Zdroja0 Posted November 7, 2018 Report Posted November 7, 2018 Przy obecnych warunkach to ciężko o coś takiego. Całe auto na raz atakuje a potem spłukuje.
FakeRiderr Posted November 9, 2018 Report Posted November 9, 2018 Z zasady jak się myje samochód przy 15 stopniach na zewnątrz to woda z szamponem nie odparowuje z lakieru tak szybko. Ja w okresie letnim zawsze robiłem to wcześnie rano albo mega po południu i w cieniu i żadnych waterspotów nie miałem, no może raz, zachciało się testować dziwne szampony
Recommended Posts