moler Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Panowie, co z tym spotem piwnym? Coś mnie ominęło, czy nadal się nie odbył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 4 Grudnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Bliżej nam do Łodzi niż na własne podwórko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 A może dałoby rade zrobić jakiś spot strikte detailingowy w Poznaniu bądź okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Panowie! Ja miałbym w sumie nawet pacjenta, na taki spot połączony z detalingiem. Po małej kolizji lakiernik nieźle spartolił robotę. Maska ma pełno zacieków, prawy bok też jest zmatowiały i jest mora. Miejscówkę też mógłbym ogarnąć. Na wiosnę próbowałem zrobić coś na własną rękę, ale to moja pierwsza praca z polerką, więc niewiele to dało. Poza tym w jednym miejscu przypaliłem lakier. Tak czysto teoretycznie - oprócz kosztu gąbek dla wszystkich i past, co jeszcze trzeba by wziąć pod uwagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 5 Grudnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 wyżywienie i coś do popicia. Podawaj adres i wbijamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Najpierw ustalmy może jakiś termin. 11 stycznia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 wyżywienie i coś do popicia. Podawaj adres i wbijamy Dobreee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbarti Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Najpierw ustalmy może jakiś termin. 11 stycznia? Aż rok mamy czekać wyżywienie i coś do popicia. Podawaj adres i wbijamy Z mojej strony jakaś "butelczyna" by się znalazła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 5 Grudnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 wyżywienie i coś do popicia. Podawaj adres i wbijamy Dobreee Nie wiem co w tym śmiesznego. W Łodzi tak się bawiliśmy. https://plus.google.com/photos/11788237 ... s6uQ6O7BaA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Nie wiem co w tym śmiesznego Nie zrozumieliśmy się. To była aprobata dla Twojego pomysłu a nie wyśmiewanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Ja zrozumiałem to tak jak trzeba. Muszę się dowiedzieć, czy moja zaplanowana miejscówka byłaby w styczniu dostępna i jak tam wygląda z dostępem do bieżącej wody. Ostrzegam, że nie ma tam ogrzewania. Arek, nie dam rady w grudniu bo wszystkie weekendy mam pracujące, albo mam szkolenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 6 Grudnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Jeżeli chciałbyś robić auto dobra byłaby miejscówka ogrzewana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 W domu mam garaż, ale nie nadaje się do użytkowania bo jest w nim pracownia. Jedyna inna miejscówka, jaką mogę zorganizować, to ta nieogrzewana. I obawiam się, że zimą będzie tam też problem z dostępem do bieżącej wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kross12 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Wiem, że to wątek spontanów ale zagląda tutaj najwięcej osób z Poznania więc może ktoś poleci myjnię gdzie w jak najmniejszym stopniu zdewastują lakier? Niestety temperatura nie sprzyja myciu auta na bezdotyku a patrzeć już na parcha w takim stanie nie mogę... Nie chce testować myjni gdzie wycierają auto jakimiś szmatami i myją jednym wiadrem 5 aut Pomóżcie Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 13 Grudnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Robimy coś w nowym roku? Chce się komuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Ja sie pisze Bardzo chętnie spotkam się z wami i możemy jakiś projekt zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_S Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Jeżeli będę wiedział odpowiednio wcześniej (przynajmniej z tydzień) to jestem na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ja też chętnie bym się pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8700 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Witam kolegów, pozwoliłem sobie napisać w Waszym dziale z ogromną prośbą. Mianowicie poszukuje auta dla siebie i znalazłem w Poznaniu pewien egzemplarz który mnie interesuje, niestety do Poznania mam ponad 400km i nie chciałbym ich robić na darmo. Tu pojawia się moja prośba, czy któryś z kolegów znalazł by chwilę na obejrzenie tego auta tak żeby go wstępnie zweryfikować (oczywiście odwdzięczę się). Szkoda robić 400km wycieczki, ale jeżeli byłby zadbany to jutro bym po niego startował... [ Dodano: 10 Styczeń 2014, 08:11 ] Witam kolegów, pozwoliłem sobie napisać w Waszym dziale z ogromną prośbą. Mianowicie poszukuje auta dla siebie i znalazłem w Poznaniu pewien egzemplarz który mnie interesuje, niestety do Poznania mam ponad 400km i nie chciałbym ich robić na darmo. Tu pojawia się moja prośba, czy któryś z kolegów znalazł by chwilę na obejrzenie tego auta tak żeby go wstępnie zweryfikować (oczywiście odwdzięczę się). Szkoda robić 400km wycieczki, ale jeżeli byłby zadbany to jutro bym po niego startował... http://otomoto.pl/bmw-325-m-pakiet-C31817746.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Pytanko czy posiada ktoś z Was płytki kalibracyjne do miernika PD8 ? Swoje gdzieś przepiłem, miernik pożyczyłem koledze i mi rozkalibrował [ Dodano: 6 Luty 2014, 10:33 ] Może jakiś spocik ? Dziś lub jutro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Witam kolegów z Poznania Mam prośbę aby mógł ktoś z miernikiem podjechać i zobaczyć czy te drzwi : http://allegro.pl/ford-mondeo-mk4-hb-dr ... 04050.html (lewy tył) są w idealnym stanie , nie malowane , nie obite bez rys ? Są to drzwi w kolorze mojego auta a mi ktoś porysował właśnie te lewe tylne drzwi i może jakby było ok to podjadę i kupię i przełożę na miejscu (zawsze oryginalny lakier to oryginalny )? W tej chwili jestem na nartach w okolicach Zakopca. Dane tej firmy to : Jakub Hansz for play łagowska 7/1 60-456 poznań Tak więc poproszę o mała pomoc .Można gościowi wspomnieć a nawet jest to zalecane że kolega z Bydgoszczy poprosił o zobaczenie tych drzwi własnie (już emailowałem ze sprzedającym) pozdr leszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Naprawdę nikt nie może pomoc ..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 jak widzisz ja mam miernik, ale rozkalibrowany więc nie mam co się zabierać za mierzenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżepetto Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Nie zakładając nowego tematu...wybiera się ktoś w tym roku na Motor Show Poznań ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 dżepetto, ja na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi