Skocz do zawartości

[Poznań] Spotkanie regionalne

all4auto

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 925
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Panowie! Ja miałbym w sumie nawet pacjenta, na taki spot połączony z detalingiem. Po małej kolizji lakiernik nieźle spartolił robotę. Maska ma pełno zacieków, prawy bok też jest zmatowiały i jest mora. Miejscówkę też mógłbym ogarnąć. Na wiosnę próbowałem zrobić coś na własną rękę, ale to moja pierwsza praca z polerką, więc niewiele to dało. Poza tym w jednym miejscu przypaliłem lakier.

Tak czysto teoretycznie - oprócz kosztu gąbek dla wszystkich i past, co jeszcze trzeba by wziąć pod uwagę?

Najpierw ustalmy może jakiś termin. 11 stycznia?

Aż rok mamy czekać :?::kox:

wyżywienie i coś do popicia. Podawaj adres i wbijamy

Z mojej strony jakaś "butelczyna" by się znalazła :-]

Ja zrozumiałem to tak jak trzeba.

Muszę się dowiedzieć, czy moja zaplanowana miejscówka byłaby w styczniu dostępna i jak tam wygląda z dostępem do bieżącej wody.

Ostrzegam, że nie ma tam ogrzewania.

Arek, nie dam rady w grudniu bo wszystkie weekendy mam pracujące, albo mam szkolenie.

W domu mam garaż, ale nie nadaje się do użytkowania bo jest w nim pracownia. Jedyna inna miejscówka, jaką mogę zorganizować, to ta nieogrzewana. I obawiam się, że zimą będzie tam też problem z dostępem do bieżącej wody :/

Wiem, że to wątek spontanów ale zagląda tutaj najwięcej osób z Poznania więc może ktoś poleci myjnię gdzie w jak najmniejszym stopniu zdewastują lakier? Niestety temperatura nie sprzyja myciu auta na bezdotyku a patrzeć już na parcha w takim stanie nie mogę...

Nie chce testować myjni gdzie wycierają auto jakimiś szmatami i myją jednym wiadrem 5 aut :kox:

Pomóżcie Panowie :-]

• 4 tygodnie później...

Witam kolegów, pozwoliłem sobie napisać w Waszym dziale z ogromną prośbą. Mianowicie poszukuje auta dla siebie i znalazłem w Poznaniu pewien egzemplarz który mnie interesuje, niestety do Poznania mam ponad 400km i nie chciałbym ich robić na darmo. Tu pojawia się moja prośba, czy któryś z kolegów znalazł by chwilę na obejrzenie tego auta tak żeby go wstępnie zweryfikować (oczywiście odwdzięczę się). Szkoda robić 400km wycieczki, ale jeżeli byłby zadbany to jutro bym po niego startował...

[ Dodano: 10 Styczeń 2014, 08:11 ]

Witam kolegów, pozwoliłem sobie napisać w Waszym dziale z ogromną prośbą. Mianowicie poszukuje auta dla siebie i znalazłem w Poznaniu pewien egzemplarz który mnie interesuje, niestety do Poznania mam ponad 400km i nie chciałbym ich robić na darmo. Tu pojawia się moja prośba, czy któryś z kolegów znalazł by chwilę na obejrzenie tego auta tak żeby go wstępnie zweryfikować (oczywiście odwdzięczę się). Szkoda robić 400km wycieczki, ale jeżeli byłby zadbany to jutro bym po niego startował...

http://otomoto.pl/bmw-325-m-pakiet-C31817746.html

• 4 tygodnie później...

Witam kolegów z Poznania :!::!:

Mam prośbę aby mógł ktoś z miernikiem podjechać i zobaczyć czy te drzwi : http://allegro.pl/ford-mondeo-mk4-hb-dr ... 04050.html

(lewy tył) są w idealnym stanie , nie malowane , nie obite bez rys ?

Są to drzwi w kolorze mojego auta a mi ktoś porysował właśnie te lewe tylne drzwi i może jakby było ok to podjadę i kupię i przełożę na miejscu (zawsze oryginalny lakier to oryginalny :D )? W tej chwili jestem na nartach w okolicach Zakopca.

Dane tej firmy to :

Jakub Hansz

for play

łagowska 7/1

60-456 poznań

Tak więc poproszę o mała pomoc .Można gościowi wspomnieć a nawet jest to zalecane że kolega z Bydgoszczy poprosił o zobaczenie tych drzwi własnie (już emailowałem ze sprzedającym)

pozdr leszcz

• 2 tygodnie później...