Camel- Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 A ja wyjeżdzam z Poznania dzisiaj No cóż, innym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzique Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 będę jak ogarnę auto, bo taki zachlastanym to wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 radzique, przynajmniej nie będzie swirli widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sander Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Dzięki za spota Panowie, fajnie było zobaczyć stare i nowe twarze do następnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Ładnie kropelkowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 26 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Spot bardzo udany. Objedzony wróciłem do domu. Panowie dzięki za spotkanie.... Radek, temat mięcha przemyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzique Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 myśl myśl, dostawy możliwe co piątek . A ja Zajonca już dzisiaj przed 8 wyprzedałem na autostradzie, skumałeś Bartek trąbienie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 A ja Zajonca już dzisiaj przed 8 wyprzedałem na autostradzie, skumałeś Bartek trąbienie ? Nic nie słyszałem chyba mnie mijałeś przed zjazdem na S11 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzique Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 tak tak, przed samym zjazdem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 radzique, tak się składa, że my też się dzisiaj mijaliśmy w Luboniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Może dziś coś gdzieś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 3 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Każdy zarobiony na maxa. Jeden poleruje zbiorniki drugi walczy z japońsko-francuską technologią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Każdy ściemnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raku Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 A no to moze jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Tylko dziś Abu Zabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzique Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Ja odpadam, raz że F1, a potem muszę na odkurzaczu polatać w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Co tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Panowie,może jakieś spotkanie?Piwo czy może jakaś praca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jak piwo to bez samochodów. Rozumiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Piwo lub jakaś robota Camel-, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Na robotę pewnie będzie problem z miejscówką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Będzie kierowca to będzie piwko i robota No właśnie, miejscówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 UWAGA! Dzisiaj w Poznaniu na Podolanach w godzinach 17-18 zostało skradzione z pod domu! białe Renault Megane III RS CUP, znaki szczególne to czarne felgi i blow-off. Nie wiedziałem gdzie napisać ale staram się pomóc koledze gdyby ktoś gdzieś coś widział proszę o PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Cześć Czy ktoś jedzie może niedługo z Poznania/okolic do Warszawy/Łodzi i podwiózłby mi taką osłonę??? oczywiście zapłacę!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 pytanko do mieszkańców. Mamy auto (Audi) potrzebuje małego przeglądu tj. oczyścić wszystkie hamulce, oleje, filtry itd. Polecanie kogoś ? Najlepiej okolice lubonia komornik. Będę wdzięczny za wszystkie namiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi