andrzej166 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Kurde no. Nie mam szans przy takim tempie. I znowu mnie nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 stoję w mega korku przy cytadeli...nie wiem czy dojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 pro rider, w końcu dojedziesz W sobote korki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Panowie stoję w korku, za mną wysiadł z auta starszy pan, ale zapomniał że należy zaciągnąć hamulec ręczny Wiadomo co było dalej... Mam dość dzisiejszego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Dobry mini-spocik pro rider, ale lipa, wspólczuje edit: proponuje zrobić jakieś częstrze, reguralniejsze spoty w jakimś dobrym/dostępnym miejscu. Najlepiej większy parking, bo dziś na KFC było stosunkowo ciasno. Niedalko LIDL widziałem ma duży parking, ale chyba kiepski dojazd od strony Rondo Starołęka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Na zderzaku malutki odprysk,nic więcej...ale ile nerwów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 pro rider, szkoda, że nie dotarłeś bo frekwencja dopisała było Nas aż trzech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomexy Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Ahh jestem nowy jakbym wiedział to bym wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 pro rider, szkoda, że nie dotarłeś bo frekwencja dopisała było Nas aż trzech następnym razem wpadam... musi nam wejść to w nawyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej166 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 zajonc pro rider, szkoda, że nie dotarłeś bo frekwencja dopisała było Nas aż trzech bo to trzeba zaplanować. no nie ma szans żeby w ciagu 51 minut się zebrać zajonc o 12:09 Wstępnie 13 ? żeby więcej ludzi miało szansę wpaść proponuję 20.10.12 (sobota) o 16:00 (po pracy/obiadku, a przed imprezą) miejsce: parking w galerii malta jak deszcz, parking pod M1 jak nie deszcz. ale warunki trzeba ustalić do wtorku/środy żeby żonaci/dzieciaci też mieli szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Malta jest fajna nawet bez deszczu, bo nie wieje tak mocno i jest względnie cieplej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 zajoncpro rider, szkoda, że nie dotarłeś bo frekwencja dopisała było Nas aż trzech bo to trzeba zaplanować. no nie ma szans żeby w ciagu 51 minut się zebrać zajonc o 12:09 Wstępnie 13 ? żeby więcej ludzi miało szansę wpaść proponuję 20.10.12 (sobota) o 16:00 (po pracy/obiadku, a przed imprezą) miejsce: parking w galerii malta jak deszcz, parking pod M1 jak nie deszcz. ale warunki trzeba ustalić do wtorku/środy żeby żonaci/dzieciaci też mieli szansę. spokojnie będzie jeszcze okazja tym razem był to szybki "skok" [ Dodano: 15 Październik 2012, 11:35 ] Malta TAK + lody z Grycana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasaq Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Parking Galerii Malta może i jest spoko, ale nie w weekend. Jeżeli już to radzę po 19+ się tam spotkać. Parking CH Plaza albo King Cross też jest spoko jeżeli szukacie sprawdzonego miejsca na spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 No, ale 5 piętro zazwyczaj puste na Malcie Za to dojazd do Malty o 16 niezbyt trafny, fakt. 19 na Malcie też spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 dojazd do Malty o 16 niezbyt trafny W sobotę chyba nie będzie źle, aczkolwiek ten parking w Malcie jest jakiś taki ciasny, wkurzający Imo lepszym miejscem na spota jest Plaza/King Cross/Factory - Luboń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Zróbcie wieczorem, mam zajęcia do 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raku Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Na dole w Factory jest cieplutko! zamknięte z każdej strony, i nawiew jest ciepłego powietrza. W Plazie są 'dziury', w Malcie też zimno. Jedynie Pestka jest jeszcze ciepła. Mi tam Factory najbardziej pasuje. To co? Piątek 19:00 na dole w Factory, na najbardziej zamkniętym parkingu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej166 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Piątek mega kiepski termin, wiem co się dzieje do praktycznie 21 w Poznaniu, jest nieprzejezdny. Jak już to sobota. No i w piątek o 20 jest spotkanie MPC Moim zdaniem sobota i niedziela to rozsądny dzień dla rozsadnych godzin, w tygodniu natomiast nie lubię się pokazywać autem na drogach w godzinach gdy wszyscy kończą pracę albo jadą na zakupy, bo jestem chory jak mam stać w korku, a i myślę, że dla większości z nas to nie ma większego sensu (patrz: ostatnia podróż pro ridera na mini spot). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 To co z jutrem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ja w ten weekend odpadam bo jadę do leszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 19 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Zróbmy coś w tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 W tygodniu bede mial brudny samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Zróbmy coś w tygodniu. +1 W tygodniu bede mial brudny samochód To zróbmy spota na myjni na pogaduchy i szorowanie aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Panowie z chęcią bym zawitał na jakiegoś spota ale ogólny nawał zajęć bardzo mnie ogranicza Nie będę nic narzucał ale jeśli miałbym postawić głos to w tygodniu pod wieczór ( czyli po 19) mi najbardziej pasuje Ustalcie jakiś dzień a ja się dostosuję i jak mi czas pozwoli to zawitam. No i może być myjnia bo zawsze przyda się spryskać autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi