pro rider Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Rataje mi pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Ale żeby zajonc nie jechał taki kawał to można się gdzieś na hetmańskiej na przykład ustawić. Jak już mam wsiadać w samochód to niech mi się chociaż na gaz przełączy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Ja jestem z Rokietnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Ruszam do garażu i kierunek Tesco, później pokręcę sie po mieście (w międzyczasie monitorując forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 No pany przy takiej organizacji to będzie cięzko z tym spotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Parking przed operą o 13? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 A gdzie to? Na Fredry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Tak. Naprzeciwko fontanny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Jak tam dojechać? Od wieniawskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Od wieniawskiego na pewno tak. Google pokazuje że można skręcić w prawo z Niepodległości we Fredry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 polecam jeszcze tą mapkę, bo maraton ciągle trwa http://marathon.poznan.pl/mapa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 No to bym dojechał. Na moje Opera odpada. Co jeszcze proponujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 To co Panowie, mam wyjeżdżać? W 5 minut na spota nie dojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Niech ktoś rzuci lokalizacje. Ja bym zaproponował rataje, bo znam ale to nie jest najwygodniejsze dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Może kfc przy rondzie starołęka (selgros), biegacze już tą część miasta ominęli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 To poczekajmy na resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Na którą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Wstępnie 13 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 13 może być, ale musiałbym za chwile wyjechać więc decydujcie szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 13 pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 wlecę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Będę jadę tylko na szybko na bezdotykowkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 To ja wyjeżdżam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi