Seba Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 srebrne powyżej 500KM Osobiście obstawiam jakiegoś AMG... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 6.3 AMG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Panowie, słyszeliście coś o firmie Skórostyl ze Stęszewa zajmującej się obszywaniem kierownic itp. ? Nie wiem czy obszyć u nich http://www.skorostyl.pl/ A może znacie jakąś wykonującą robotę porządnie - najlepiej bez zdejmowania kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embargo Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Kumpel obszywał kierownicę, jest ładnie jak oryginał to nigdy nie będzie, obszywają nawet bez wyciągania poduchy w ciągu godziny, ceny raczej dobre. Tak w ogóle to chyba nie ten wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzique Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Ja obszywałem na giełdzie w Poznaniu, tzn. umówiłem się z gościem jaką chcę skórę (perforowaną) i gość miał na miejscu gotową i tylko przełożył - 15 min. To popularniejszych aut mają dużo sztuk do wyboru na miejscu. To było dwa lata temu, płaciłem chyba 120 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Panowie może jakiś spot piwny na starym mieście? Może w końcu się spotkamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raku Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Wchodze w ten biznes! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embargo Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Gdzie i kiedy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 No myślę że było by miło wreszcie poznać się z Wami. Jedna mała sugestia nie w tym tygodniu bo mam bardzo ważny ślub W Sobotę 3 w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Może czwartek jakiś MC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 3 Września 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Bleeee ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Zjadłbym jakiegoś "bruda" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 3 Września 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 O której godzinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzique Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Tylko nie Mc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Godzina 19 ? No to musimy nowego miejsca szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 coś bym przegryzł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 4 Września 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Radek na steki na mieście nas nie stać chyba ,że zapraszasz na Wagyu do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzique Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 hehe, grill mam, wołowinkę trzeba przynieść , ale parking i tak za mały Jak ktoś gra w piłke to mogę zaprosić na spot piłkarski w czwartki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Drodzy koledzy. Spotkam się z jakimś doświadczonym forumowiczem-detailerem z Poznania w celu zasięgnięcia porad na żywo. Mam 14 letnią Lagunę Kombi, pół roku temu miałem małą przygodę. Naprawiana była maska i zderzak. Przy okazji usunąłem dużą rysę z prawego boku. Mechanik cudotwórca okazał się kompletnym amatorem i ściemniaczem. Malowanie w upier*****ym garażu z zamontowaną kotarą z folii Po miesiącu "puder" się starł i maska oraz malowany bok robią się matowe. W dodatku lakier jest nierówny, zacieki itp. Za wnętrze zabiorę się sam, ale blacharki nie ogarnę. Będę wdzięczny, jeśli któryś z Was zechce się ze mną spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej166 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 w sumie to niewiele ci pomogę (to po co się w ogóle odzywam ), ale może to będzie zachęta do spotkania w szerszym gronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frogas Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Również chętnie wysłuchałbym fachowej opinii od bardziej doświadczonych po niedawno przeprowadzonej korekcie Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Miło mi że będę powodem do kolejnego spota Może w takim razie ten weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 9 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Kurcze chciałbym w końcu zaliczyć jakiegoś spota ale ten i mam nadzieję następny weekend nie dam rady. Zorganizujcie się w tygodniu, gdzieś wieczorkiem i pomyślimy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 A jeśli weekend to jaka pora i jaki dzień? Chętnie bym popatrzył na kolegi kłopot w Lagunie wyżej Mam nadzieje, że pogoda dopiszę bo jutro zamykamy się w garażu w Szamotułach. Ktoś pisał, że byłby chętny na mini-spota, jak ktoś ma blisko to zapraszam na gaduche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Ktoś się do Ciebie pewnie na PW odezwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi