Seba Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Tylko dajcie jakieś info wcześniej albo chociaż PW bo ostatnio zanim zauważyłem że coś się kroi to lista była zamknięta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Chyba,że chodziło Ci o wizytę wujka z WWL? Jak zwykle za dużo gadasz a jednak coś się kroi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 5 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Maciej wyczyścić temat bo nic się nie kroi a dyskusji będzie na 20 stron. Widzę ,że trzeba więcej analizować to o czym się tu pisze bo wyobraźnię macie lepszą niż moje małe córy.:-):-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Robicie aferę co najmniej jakbym planował na wiosnę jakiś 60-cio letni supercar w wyblakłym czerwonym kolorze z zapuszczonymi jasnymi skórami i urwanym dachem;/// Na prawdę, opanujcie się... Ja teraz pracuję i nie wiem kiedy będę miał czas na takie ekscesy:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 HALO POZNAŃ! HALO WLKP! Montujemy spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 HALO POZNAŃ!HALO WLKP! Montujemy spota? kiedy i gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Jestem za. Do wtorku jestem w Poznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Jeśli już to ze spokojem po świętach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Jeśli już to ze spokojem po świętach. jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Piszę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 "szlifujemy" czy spożywamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 A jest co szlifować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Jeśli byłoby co robić, to można szlifować i jakieś piwko wypić,a po robocie iść na więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Muti, szlifowanie i piwkowanie się gryzie. Zrobimy to drugie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Można szlifować i jakieś piwko wypić A z zabawkami przyjedziesz tramwajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zaczynam ulegać presji i tęsknocie za maszyną Dziś ogarnę terminarz i umawiam na zabawę stałą miejscówkę i jakieś nudne auto z 550km/760Nm... Ale niestety.. srebrne... Za to dodatkowo upierdolone jak papier ścierny bo miało na sobie naklejkę po całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Czerwca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Nareszcie Zgodził się?! Może wcześniej coś wychylimy? Mam dwa tyg urlopu więc każdy dzień mi pasuje. Wczoraj właśnie o tym pomyślałem jak zobaczyłem jak daleko w du..... jest nasz wątek. Oj wlkp mobilizujcie się bo gdyby nie nasza "4" już dawno forumowicze zapomnieliby o tym ,że żyjemy. W S T Y D ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgodził się?! Zgodził się? To on mnie namawia bo nie chciałem robić takiego pospolitego auta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Czerwca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Wiem,wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Jest opcja dołączenia czy macie komplet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Czerwca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 CV na PW do Maćka i się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 ja jak zwykle chętny dawać termin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Ja bym chętnie wpadł na pogaduchy i popatrzeć jak Maciek zapitala z maszyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Nasz pospoliciak bierze udział w GP Polonia Można dziś pooglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Nasz pospoliciak bierze udział w GP Polonia Można dziś pooglądać. czyli na jakie auto szczególnie mam zwrócić uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi