Seba Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 kross12, chcesz żeby Tobie umyli na 2 wiadra czy szukasz miejsca gdzie na spokojnie można umyć na 2 wiadra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kross12 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Wolałbym żeby ktoś mi umył, chyba że znasz jakąś myjnie ręczne gdzie można wpaść ze swoim stuffem i samemu umyć - bezdotykowe odpadają, bo przy takiej temp. wytrzymałbym 10min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Gdyby było +2 to bym Ci znalazł miejsce gdzie można wpaść ze swoim stuffem ale teraz jest niestety tak jak mówisz: przy takiej temp. wytrzymałbym 10min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chele Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 kross12 polecam myjnię na Naramowickiej 166, tuż przed Chatą Polską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kross12 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 chele, myją tam na wiadra? pracują teraz w takie mrozy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 W razie jakiegoś piwka jestem chętny w razie co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 3 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 DC Karol, wiesz ,że "nowy" zawsze stawia!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Jak co to ja również jestem chętny na broVarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Ja również. To co, jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Może być jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Mi również pasuje jutro - to co Brovaria o 21.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Arekkaz, no wiadomo że tak tylko może godzinka do negocjacji bo muszę jeszcze jutro do koleżanki na urodzinki zajść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 3 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Ja niestety nie jestem w formie na alkoholizowanie się Czekam zatem na jakąś wspaniałą fotorelację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Ja też bym proponował wcześniej,bo później na urodziny idę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 mnie jutro ni ma, odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Jutro 14 do 2:00 w pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Chyba z dzisiejszego spotkania nic nie wyjdzie Proponuje może się jakoś wcześniej umówić na spotkanie może w przyszły piątek lub sobotę. Kto byłby chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasaq Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Panowie, to jak, dzieje się coś dzisiaj czy jednak inny termin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 4 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Co jest "młodzież"???? Spotkaliście się???? Jak już starszyzna nic nie zorganizuje to kiszka wychodzi. Maciek robimy spota? Może śmigniemy to co mamy w planach już teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Arekkaz, nie zdradzaj wiosennych tajemnic kolorowych... Spot w przyszła sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 5 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Prawdopodobnie jeszcze mi nie pozwolą ale zobaczymy. Chciałbym!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Arekkaz, nie zdradzaj wiosennych tajemnic kolorowych... coś grubego się w PO szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 5 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Pavlik, nie,nie my nie z tych co zamieszanie lubią robić. Chyba,że chodziło Ci o wizytę wujka z WWL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 nie,nie my nie z tych co zamieszanie lubią robić. dobra...dobra...nie bądź taki skromny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Chyba,że chodziło Ci o wizytę wujka z WWL? Jak zwykle za dużo gadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi