kuflik Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Pudło i koniec tematu;) Właściciel zachwycony, mamy błogosławieństwo na kolejne spoty- jeden telefon i mamy ładne auto i lokal;) Ciekawy barter;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 To ja czekam na kolejną listę, mam nadzieję, że nie będzie utajniana a selekcja będzie jawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 selekcja będzie jawna Zapomnij;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Kuuurde,szkoda ze miałem tourana do roboty do soboty,bo na pewno bym wpadł chociaż na chwile,a tak lipa... Na następny spocie się pojawie..mam nadzieje kuflik,że sie załąpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timur Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Na następny spocie się pojawie..mam nadzieje kuflik,że sie załąpie tylko najpierw bilet wstepu musisz wykupić(dla nie licznych jest to przeszkoda finansowa he,he) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 tylko najpierw bilet wstepu musisz wykupić(dla nie licznych jest to przeszkoda finansowa he,he) Nie wiem czemu;/ Bilety w loży VIP na U2 były droższe a i tak chętni byli;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 26 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Za odpowiednia opłatą skłonny jestem przypadkiem zedytować listę uczestników , jeśłi taka powstanie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 powstanie na forum Nie, to będzie jak przetarg, będzie się wysyłało zgłoszenie na moje konto a w tyltule przelewu nazwę użytkownika, 10 najlepszych zgłoszeń dostanie zaproszenia:) reszta przegra w tej loterii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Nie byłem na weekend w Poznaniu, więc przyjazd wiązał się z wydaniem mamonki na paliwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Proszę mnie nie atakować na PW w sprawie kolejnego Spota!! jesli lokal będzie ten co ostatnio i na takich samych warunkach to lista jest praktycznie zamknięta, jeśli będzie inaczej to napiszę w tym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 27 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Również przyłączam się do prośby. Lekcji i szkoleń też nie organizuję. Nie jestem na tyle kompetentny w tej dziedzinie żeby kogoś uczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 27 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Wow, panowie, respekt wzrósł teraz o 200% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 27 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Evo, Zapewne znasz problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 w niedzielę o 12:30 planuję małego spota;) Auto jak zwykle będzie bardzo ciekawe(40 letnie, bardzo rzadkie)- na razie wiedzą o nim tylko masterzy i do czasu relacji ze spota tak ma zostać. Proszę zgłaszać swoją chęć przybycia, wybierzemy jeszcze dwie osoby chcące nam trochę pomóc;) Jak widać zgłoszenia są nie tylko z Poznania, i na chwilę obecną jeśli ktoś nie z Poznania będzie chciał nas odwiedzić to ma pierwszeństwo. Ilosc miejsc:10 Lista osób: 1. Kuflik 2. Pawbor85 3. Zajonc 4. sanders 5. Arekkaz 6. Uki 7. cash 8.. Witles 9.. Muti 10. Na chwilę obecną lista zamknięta! Muti i kamil byli najszybsi i się załapali. Niestety więcej osób tam być nie może- takie ograniczenia z użyczenia lokalu na tą zabawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Jeśli ktoś ma siły i czas w niedzielę to może nas odwiedzić- zwolniło się nam miejsce. Warunki: 1. Maszyna 2. Chęci 3. Czas:) Zgłoszenia najlepiejz numerem telefonu proszę na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Jutro zaczynamy od godziny 11 jeśli ktoś może być wcześniej:) Kto nie zna adresu niech atakuje mnie na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Godzina uwzględnia zmianę czasu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Arek Arek dawaj zdjęcia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro00 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 kuflik, nie pisz posta pod postem bo dostaniesz warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Października 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Jest dupa bo prześwietliłem kliszę. Chciałbym wrzucić relacje ale wyczerpałem już limit na ten rok. Pierwszego stycznia wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Arekkaz, nei znasz regulaminu? Jeśli miałeś ponad 3 to możesz jeszcze jedną wrzucić Zresztą do spotkań regionalnych to damy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Października 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Chłopaki jutro wieczorem jak ochłonę :-):-) Do teraz mi się ręce trzęsą. Auto 40lat i 5tys przebiegu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 A większość nawet nie wie co robiliśmy Dziękuje wszystkim za super dzień! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 30 Października 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Pokażemy foto relacje to się koledzy dowiedzą. Było super. Mam nadzieję ,że zgodnie ze sztuka poleciał cleaner i wosk:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Mam nadzieję ,że zgodnie ze sztuka poleciał cleaner i wosk:-) Chyba śnisz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi