witles Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Jeśli będzie jakieś wolne miejsce lub możliwość, to wpadłbym chętnie, chociaż na chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krz_p Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 To wpisuje się za Adm na listę 1. Kuflik 2. Pawbor 3. Sanders 4. Zajonc 5. All4auto 6. Camel 7. krz_p 8. uki 9. timur(50%) 10. TMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Odpadam, sry. Czasowo i finansowo mi niepasuje niestety 1. Kuflik 2. Pawbor 3. Sanders 4. Zajonc 5. All4auto 6. 7. krz_p 8. uki 9. timur(50%) 10. TMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 finansowo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timur Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 finansowo mi niepasuje niestety kuflik -bilety sprzedajesz na ,,spota,,??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 kuflik -bilety sprzedajesz na ,,spota,,??? No właśnie JA nie, dlatego pytam o co chodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Wysłałem PW ze szczegółami do każdego, jeśli ktoś nei dostał proszę atakować na pw to zaraz doślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 1. Kuflik 2. Pawbor 3. Sanders 4. Zajonc 5. All4auto 6. Arekkaz 7. krz_p 8. uki 9. timur(50%) 10. TMW Lista zamknięta na chwilę obecną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 23 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 kuflik, na siłę mnie chcesz uszczęśliwić Jeśli zdążę to i tak nie mam pojazdu no chyba ,że ktoś pojedzie przez Szczepankowo to chętnie się zabiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Arekkaz, mogę Ci rower podrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 23 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Auta nie mam chwilowo i chciałem rowerem ,rano wchodzę do garażu a tu laczek. Chyba MPK przyjadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Arekkaz, mogę po Ciebie przyjechać mam kawalindek do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Arekkaz, http://www.mtbnews.pl/content/view/2272/39/ tak na przyszłosć A bartek, faktycznie masz po drodze jak cholera:) Właśnie zobaczyłem swoje auto... Chyba też pojadę mpk bo mi aż wstyd:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 20 min i jestem u Arka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 23 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 kuflik, fajny patent ale właśnie jestem po oględzinach i strzeliło opasanie w oponie. zajonc, połączenie mamy super to fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Dziękuję wszystkim za liczne przybycie! Było leniwie ale koniec końców robota wykonana wzorcowo:) Autko piękne, czekamy na relację arka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 24 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 kuflik, nie dasz mi spokoju nawet po 17 godzinach pracy ale dla Ciebie wszystko. Dziękuję za superanckie spotkanie i piękny obiekt do odnowy. Było naprawdę ekstra i koledzy którzy nie byli mogą pozazdrościć. Ja w walce zdobyłem auto i dotarłem. Spotkanie zakończyliśmy wariacją czego efektem jest poniższe zdjęcie! Zapodam jakąś relację jak się pozbieram. p.s. Przez gównianego SL'a MICRA jest nieumyta. FUJ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Pięknie wyszło, ale chyba jest jakieś lepsze jeszcze ze światełkami;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 24 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 kuflik, wszystkie wrzucić????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Piękny okaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 25 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Popołudniu wrzucę relację w PSB. Muszę zdążyć przed F1 Już teraz ZAPRASZAM do obejrzenia jak się bawiliśmy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Witam wszystkich! Gratuluję pięknego auta i udanego spotkania. Też chciałem wpaść, ale jak to z reguły w życiu bywa nigdy nic nie może człowiekowi pasować . Żałuję cholernie, bo w końcu była okazja żeby poznać na czym polega sztuka pielęgnacji lakieru, pogadać z ludźmi którzy wiedzą o co w tym temacie chodzi. Czy ta hala to nie czasem salon Toyota Bońkowscy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krz_p Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 stefino, nie trafiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Ford Bemo Motors, przy Opłotki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 25 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 stefino, nie trafiłeś. To mój skrywany dotąd garaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi