Muti Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Chętnie ale w środku tygodnia odpadam A w piątek już możesz,czy tylko sobota?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ja piątek mam wycięty przez jakieś szkolenia. Może sobota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 No ostatecznie może być ta sobota Tylko teraz gdzie i co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 15 Czerwca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Chłopaki z Poznania i okolic! Gdzie mi zrobią skuteczne ozonowanie wnętrza samochodu? Zapach papierosów poprzedniego właściciela do usunięcia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Czy skutecznie nie wiem bo nie korzystałem z oferowanych przez nich usług, ale w Twoich rejonach tzn. na Puszkina w Luboniu zajmują się klimą itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 15 Czerwca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Adm, klima to jedno a ozonowanie to drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Usługę ozonowania również wykonują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 15 Czerwca 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 mówisz o ALPO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Kuflik co z grilem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glovash Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Witam Czy możecie polecić kogoś, kto podjąłby się polerki ?? Klient naszego serwisu zostawił nam nowego Accorda do polerki i szukam kogoś kto by się podjął korety. Kolor auta czarny, lakier porysowany od mycia na szczotkach... Temat dosyć pilny... mój tel 889-058-474 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Ja bym się podjął, ale do Leszna to wam nie na rękę. Z Poznania jest dużo osób, na pewno znajdzie się ktoś chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Żółtek Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Chłopaki, ma ktoś może numer do Timura? Potrzebowałbym chętnego co wypierze tapicerkę w vaneo znajomemu oczywiście chodzi o Poznań! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Żółtek Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 dzięki, podałem dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 9 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 kuflik ...co z grillem i spotkaniem regionalnym? Sezon się kończy! Miała być silna grupa a tu pi....!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 wypolerujmy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 zajonc, zielona astra metalic może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 13 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 kuflik, oj przydało by się bo wstyd na całej linii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 ona to już woła o muskanie lakieru od dawna w ogóle o nią nie dbasz może ją całą zmatowimy mat w modzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 13 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 zajonc, ona już jest matowa więc za dużo roboty nie będzie no chyba że się zajmiemy nowymi felgami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Wiecie, że mnie nie stać na robienie własnego auta Następna sobota u mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 13 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Czyli ,że dasz nam zarobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 mi sobota pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Wstępna lista w takim razie;p 1. Kuflik 2. Pawbor 3. Sanders 4. Zajonc 5. Arekkaz 6. All4auto 7 8 9 10 Bo więcej i tak się nie zmieści chyba;p Ale pracuje nad większym lokalem na spota:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi