uki Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Seba, ostatnie piętro też zaliczyliśmy, ale temperatura skutecznie ogranicza czas spota, więc na KFC stanęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ok, czyli widzimy się w KFC:) Jak wspomniałem, spóźnię się dosyć sromotnie;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 kto będzie pierwszy niech zajmie okrągły stolik w rogu lokalu. no i walnie fibre na środek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Mogliśmy do Shivaz pójść, spoko klubik. A teraz gdzie jest to KFC... Lipny mam dojazd na Mieszka I, więc ja rezygnuje. Nie mogę teraz wydawać za dużo kasy Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Te KFC to słaby pomysł,no ale jak juz ustalone to trudno...Mało jest pubów na rynku i w okolicach rynku...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uki Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 zawsze możemy się zmyć na rynek Camel- skąd chcesz dojechać? Mogę nadrobić pare kaemów i Cię zabrać- przywileje auta służbowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 zawsze możemy się zmyć na rynek Mam nadzieję,bo ciężki tydzień byl to jakieś piwko by sie przydało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 20 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 ...no i odpadłem. Wiem. Robota to głupota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmw Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Trzeba wiedziec kiedy do KFC sie wybrac Milo bylo poznac ! Do nastepnego. W razie roboczego spota chetnie podstawie Cytryne - licze, ze chociaz na jakims fragmencie pokazecie mi co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 21 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 w sumie to dobrze się stało bo bym na stary pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliptone Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Może uda mi się następnym razem spotkać z Wami. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Gliptone, no mam nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmw Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Witam, Czy ktorys z Poznaniakow ma przerobiony temat polerowania szyby za pomoca tlenku ceru - chyba najskuteczniejszy srodek do tego typu spraw ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 tmw, matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 tmw, rónież polerowałem tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Czy ktoś z Poznania wybiera się 12.03 do warszawy na te "dni otwarte" w CarSpa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 25 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Muti, właśnie rozmyślam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Jeżeli by ktoś jechał to ja jestem chętny,a samemu nie chce mi się jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 25 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Touranem chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Pomyślimy,a jak nie to Focusem też chętnie pojadę A tak poważnie myślałem czy nie jechać PKP,bo płacic za autobahne i bene to dużo wyjdzie w sumie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 25 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Muti, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Muti, Aj tam nie narzekaj,odpalaj focusa i też możemy jechać na koszty się chętnie zrzuce:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Ja bym chętnie pojechał ale wtedy wizytuje fajniejszy salon detailingu Ale może jakieś piwko w przyszłym tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 25 Lutego 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 kuflik, dobrze mówi chłopak!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muti Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 ja jestem zawsze chetny na jakies piwko i spotkanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi