Artur328 Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2018 Witam, prosze o rady, kolejnosc dzialania podczas polerowania swiezego klaru. Auto mialo ,, po taniosci" malowany blotnik, teraz jest szorstki, bez polysku. Da rade dopolerowac to pastami menzerna? To juz etap na lekkie polerownie czy cos mocniejszego trzeba zastosowac? Z gory dziekuje za wszelkie rady
DZIADZIA Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2018 ile czasu minęło od lakierowania, fajnie jakbyś smyrnął fotkę
Artur328 Opublikowano 15 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2018 Tydzien, w zasadzie lakiernik robil tylko rant a dalej wyszedl samym klarem przykryc rysy. Ok, postaram sie jutro wrzucic zdjecie
DZIADZIA Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2018 czyli odkurz, im dłużnej będziesz czekał tym gorzej, ostatnio malowałem i po kilku godzinach już atakowałem odkurz polerką. Śmiało możesz atakować.
Artur328 Opublikowano 15 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2018 Ok bede walczyl polerką.. pad i pasta do ciecia, polerownia czy finish?
DZIADZIA Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2018 finishem to zakończysz, zdecydowanie cięcie. pokaż fotkę jak bardzo zakurzył. tu masz u mnie odkurz i ciecie
Artur328 Opublikowano 29 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 Wrzuce zdjecia to moze jeszcze ktos cos doradzi jak to wypolerowac? Zostajemy przy wersji ze ostry pad i pasta do ciecia a pozniej finish? Z gory bardzo dziekuje
Gozdziu23 Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2018 Wyglada jak za grubo nalany klar na odpierdol, sprobuj najpierw twarda gabke flexi i pasta tnaca fg400 moze nawet fg300, koch h8 Mozliwe ze bedzie trzeba to matowac.
Rekomendowane odpowiedzi