Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, jestem na etapie poszukiwania odkurzacza, który dobrze poradzi sobie z wyciagnieciem brudu z dywanikow i ogólnym odkurzaniu wnętrza samochodu. Przy okazji dobrze by było by poradzil sobie z wypraniem tapicerki raz na jakis czas. W użytku przez chwile miałem Karchera WD3 i naprawdę mi się spodobał. Używany był do prania tapicerki i odkurzania wnętrza i dawał sobie świetnie rade, w dodatku jeszcze funkcja dmuchawy - no bajka. Ale ostatnio w LeroyMerlin zauważyłem odkurzacz firmy Dexter który jest w niższej cenie a parametry ma chyba troszkę lepsze. Rowniez może działać na sucho i mokro no i tez posiada funkcję dmuchawy, dodatkowo na miejscu w sklepie jest zestaw ssawek precyzyjnych dedykowanych właśnie marce Dexter. Jest tu może ktoś kto miał go w użytku i mógłby się wypowiedzieć? Co lepiej kupić by dobrze się sprawowało? 

Posted

Nie wiem jak dexter ale wd3 ma tez wydmuchiwanie i co wazne u mnie chodzi chyba 6-7 lat bezawaryjnie , a co do ssawek to srednice rur w takich odkurzaczach sa identyczne i pasuja zamiennie. 

PS. Od srody w nowej gazetce obi bedzie promo na wd3 😉 

• Dziękuję 1