Ebenem Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2012 no to sa preparaty dla Kowalskiego to nie Meguiars czy mothers ale prawda jest taka ze jak sie umie zrobic auto to zrobi sie je dobrze nawet tym tylko odwrotnie proporcjonalnie do ceny idzie trwalosc, a jak ktos nie czuje tematu kosmetyki to i Zymol mu nie pomoze
nitos Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Również używam tego niebieskiego aplikatora do deski i sobie chwalę Dla mnie jeszcze podobają się te zielone MF do szyb - dają radę
manio49 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 A ja kupiłem dla picu aktywną pianę z topdrive i jest w miarę ok. Tak, pewnie wcina wosk, ale kupiłem ją do odszczurzenia no. z marolexem dogadała się dopiero po wlaniu 120 ml na 880 ml wody ale jako, że kosztuje 20 zł za 2 litry to bez dramatu.
fazy Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Ja niestety nie mogę znaleźć już aktywnej piany A dawała rade.
barteq161 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Fazy jesli szukasz w Tesco, to nie ma na dziale z kosmetykami, tylko na dziale gdzie sa Grille, i akcesoria do Karchera
manio49 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 u mnie w tesco - wwa mory była na dziale moto
DominikC200 Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 również mogę polecić mikrofibry, kupiłem 2 szt. jedną używam do szyb a drugą do czyszczenia wnętrza i ku mojemu zaskoczeniu dają sobie całkiem nieźle radę.
Maverick86 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 Sam się kiedyś zastanawiałem nad tymi produktami. Ogólnie to staram się omijac szerokim łukiem takie produkty ale może na coś się skuszę
barteq161 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 Testowalem piane, dressing do plastikow w srodku, srodek do opon, nic wartego uwagi, chwilowy efekt, kompletnie nie oplacalne ;/ A piana... to nie piana
manio49 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 A piana... to nie piana Piana piana tylko dawkowanie 150 ml / litr wody w marolexie. Gęsta jak trzeba. Ale. Agresywna
barteq161 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 150ml to tez wychodzi na to ze malo ekonomicznie
manio49 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2013 hm. znowu wydać 20pln za 2 litry piany ?
Geniusz Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 ja mam o ile pamietam 2 MF duże czerwone od nich i zadowolony z nich jestem, nawet dokupie ale wczoraj w Auchan byłem i widziałem przezayebista mf, bede tam na dniach to wrzce foto - nie Topdrive ale cos innego
fazy Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Fazy jesli szukasz w Tesco, to nie ma na dziale z kosmetykami, tylko na dziale gdzie sa Grille, i akcesoria do Karchera Cenna uwaga Nie polecam jednak Spraya do felg, może być niebezpieczny dla lakieru, testowałem go na jednych i przy dłuższym przytrzymaniu, a następnie spłukaniu pod cisnieniem, łącznie z produktem zszedł lakier
Geniusz Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 łącznie z produktem zszedł lakier czyli po brudzie nie ma śladu - mission complete
Bonthyc Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Używałem Rim Cleanera - jak za tą cenę ok, z zaschniętym asfaltem sobie nie poradził, ale nie pomagałem mu ręcznie szmatką. Kiedyś wylało mi się kilka kropel na wewnętrzną stronę rękawicy roboczej (takiej podgumowionej) i guma się odbarwiła Hydro Wax na mokro - kupiłem bo skusiła mnie cena. Wg. producenta można używać również na sucho do nabłyszczania auta. Zostawia potworne białe mazy i nie daje się ładnie spolerować. To samo jeśli chodzi o zastosowanie podczas osuszania auta. Kiedyś po takiej aplikacji postanowiłem spłukać go na myjni wodą zdemineralizowaną i o dziwo nie było żadnych smug i zacieków pomimo tego, że auto schło bez osuszania ręcznikiem. Kropelki też były całkiem ładne (przez kilka dni po aplikacji ).
Rekomendowane odpowiedzi