Guest Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 Witam mam pytanie, ponieważ nie udało mi się nigdzie znależc na temat polerki auta z aerografem. Samochód pochodzi z 94r i posiada na obu bokach i tylnym zderzaku oryginalny aerograf z 94r. Samochód ma gdzie nie gdzie ubytki lakieru bezbarwnego. Moje pytanie brzmi czy można taki samochód wogóle polerowac, czy ktoś już spotkał się z takim autem zależy mi bardzo na zachowaniu go w oryginalnym lakierze z aerografem auto nie jest używane często. Nie było do tej pory robionej polerki mechanicznej. Od czego zacząc i gdzie się udac z takim fantem Postaram się umyc autko i zrobic jakieś fotki. Pozdrawiam
julian Posted April 15, 2010 Report Posted April 15, 2010 mniemam, że rysunek aerogfrafem jest pod klarem? jeśli tak, to nic nie stoi na przeszkodzie.
Dystrybutor Michas Posted April 16, 2010 Dystrybutor Report Posted April 16, 2010 z tego co się orientuję to wiele takich obrazów ma na sobie kilka/kilkanaście warstw klaru więc wg. mnie spokojnie. pozdrawiam
Recommended Posts