Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Witam mam pytanie, ponieważ nie udało mi się nigdzie znależc na temat polerki auta z aerografem. Samochód pochodzi z 94r i posiada na obu bokach i tylnym zderzaku oryginalny aerograf z 94r. Samochód ma gdzie nie gdzie ubytki lakieru bezbarwnego. Moje pytanie brzmi czy można taki samochód wogóle polerowac, czy ktoś już spotkał się z takim autem zależy mi bardzo na zachowaniu go w oryginalnym lakierze z aerografem auto nie jest używane często. Nie było do tej pory robionej polerki mechanicznej. Od czego zacząc i gdzie się udac z takim fantem Postaram się umyc autko i zrobic jakieś fotki. Pozdrawiam
julian Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 mniemam, że rysunek aerogfrafem jest pod klarem? jeśli tak, to nic nie stoi na przeszkodzie.
Dystrybutor Michas Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 z tego co się orientuję to wiele takich obrazów ma na sobie kilka/kilkanaście warstw klaru więc wg. mnie spokojnie. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi