Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam przyciemniane szyby folią i na jednej jest zaciek prawdopodobnie z jakiegoś środka którym była czyszczona. Zaciek nie chodzi ani płynem do mycia szyb ani APC. Jak z tym powalczyć?

Pzdr.

Posted

Mam przyciemniane szyby folią i na jednej jest zaciek prawdopodobnie z jakiegoś środka którym była czyszczona. Zaciek nie chodzi ani płynem do mycia szyb ani APC. Jak z tym powalczyć?

Pzdr.

Wrzuć foto będziemy coś radzić

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Posted

Zacieki na pewno masz pomiędzy folią, a szybą. Jedyne rozwiązanie to zerwanie folii i jej ponowne naklejenie. 

Posted
Hmm ale folie masz od zewnątrz przyklejona?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Sam nie wiem , autko kupiłem już z folią. Ale chyba od wewnątrz, bo na zewnątrz szyba ma kilka rys które po przeciagnięciu palcem czuć szorstko jak na szybie.

Pzdr.

Zacieki na pewno masz pomiędzy folią, a szybą. Jedyne rozwiązanie to zerwanie folii i jej ponowne naklejenie. 
Zaciek jest do samego dołu, nie wiem czy jakiś płyn zdołałby wpłynąć między folię a szybę aż tak głęboko. Wydaje mi się że to jakiś agresywny płyn spłynął po folii i ją uszkodził.

Pzdr.

Posted

@Romanesku folie takie instaluje sie na mokro 🙂

moze byc ze ktos zle wypchnal wode podczas instalacji 🙂 lub zamiast spacjalnego plynu byla magiczna mieszanka z plynem do naczyn 🙂