Romanesku Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Mam przyciemniane szyby folią i na jednej jest zaciek prawdopodobnie z jakiegoś środka którym była czyszczona. Zaciek nie chodzi ani płynem do mycia szyb ani APC. Jak z tym powalczyć? Pzdr.
Birkhof Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Mam przyciemniane szyby folią i na jednej jest zaciek prawdopodobnie z jakiegoś środka którym była czyszczona. Zaciek nie chodzi ani płynem do mycia szyb ani APC. Jak z tym powalczyć? Pzdr. Wrzuć foto będziemy coś radzić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Romanesku Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Ciężko to uchwycić aparatem ,może jak słońce przejdzie to zrobię lepsze Pzdr.
Birkhof Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Hmm ale folie masz od zewnątrz przyklejona?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Slovak Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zacieki na pewno masz pomiędzy folią, a szybą. Jedyne rozwiązanie to zerwanie folii i jej ponowne naklejenie.
Romanesku Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Hmm ale folie masz od zewnątrz przyklejona?Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkSam nie wiem , autko kupiłem już z folią. Ale chyba od wewnątrz, bo na zewnątrz szyba ma kilka rys które po przeciagnięciu palcem czuć szorstko jak na szybie. Pzdr. Zacieki na pewno masz pomiędzy folią, a szybą. Jedyne rozwiązanie to zerwanie folii i jej ponowne naklejenie. Zaciek jest do samego dołu, nie wiem czy jakiś płyn zdołałby wpłynąć między folię a szybę aż tak głęboko. Wydaje mi się że to jakiś agresywny płyn spłynął po folii i ją uszkodził. Pzdr.
Tomas-sg Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2018 @Romanesku folie takie instaluje sie na mokro moze byc ze ktos zle wypchnal wode podczas instalacji lub zamiast spacjalnego plynu byla magiczna mieszanka z plynem do naczyn
Rekomendowane odpowiedzi