comss Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Witam, szukam pomocy odnośnie Hondy Civic, którą chcemy wyszykować do sprzedaży. Próbowaliśmy te matowe plamy usunąć pastą ścierną, acetonem, izopropanolem i rozpuszczalnikiem, ale nic to nie dało. Czy macie pomysł co to może być i czy da się temu zaradzić unikając lakierowania? Auto zostało dzisiaj wyczyszczone i nawoskowane i efekt jest taki, jak poniżej. Najłatwiej będzie pokazać problem na zdjęciach. pozdrawiam comss
BRODZIATY Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Witaj.ja jestem tu nowy ale jako lakiernik że stażem to nie usuniesz tego raczej niczym.Jedynie lakierowanie to ratunek.Przygladlem się dokładnie tym zdjęciom.
DaV Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2018 A to nie jest jakiś osad? Jeśli tak to spróbuj kwasem. Ostatnio czyściłem szyby z grubego osadu ValetPro blue gel i schodziło jak szalone do czysta.
RafalB Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Ja kiedyś doprowadziłem do zaschniecia SG citrus oil i miałem podobnie.Delikatna polerka przywrocila blask.Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
YOBACK Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zwróćcie uwagę, że na zdjęciach widać, jakby to było idealnie "odcięte" między elementami. Może być tak, że masz źle polakierowane elementy.
Gold_Car Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2018 @YOBACK zgadzam się z twoją opinią...
Rekomendowane odpowiedzi