83piotrek Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 Witam. Wczoraj wieczorem podczad recznego mycia auta uzylem k2 roton na felgi. Po kilku minutach splukalem. Niestety tam gdzie spływa l produkt zostały zolte zacieki. Niczym nie moge ich zmyc ani alkohol izo ani cala chemia z garażu. Moge jedynie przymaskowac czernidlem ale po umycie opony sa wyzarte na zolto. Zrobilem od razu test na starej oponie z garazu. To samo. Co oni sprzedaja ! Pomocy co z tym robic ?
D@ViD Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 Teraz, 83piotrek napisał: Witam. Wczoraj wieczorem podczad recznego mycia auta uzylem k2 roton na felgi. Po kilku minutach splukalem. Niestety tam gdzie spływa l produkt zostały zolte zacieki. Niczym nie moge ich zmyc ani alkohol izo ani cala chemia z garażu. Moge jedynie przymaskowac czernidlem ale po umycie opony sa wyzarte na zolto. Zrobilem od razu test na starej oponie z garazu. To samo. Co oni sprzedaja ! Pomocy co z tym robic ? Kup środek do czyszczenia opon Excede Tire$ Rubber Cleaner. Podejrzewam, że źle wypłukałeś Rotona i przysechł.
83piotrek Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 Juz zamowilem. Boli bo nowe auto. Kolejny raz sie sprawdzilo ze k2 to shit nie nadajacy sie do niczego....
D@ViD Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 Mi nigdy Roton nie zostawił żadnych osadów na oponie więc dziwne coś musiałeś skopać
Fredi88 Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 Może wrzuć fotę jak to wygląda. Mi roton również krzywdy nie narobił nigdy...
Tommy Lee Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 2 minuty temu, david2888 napisał: Mi nigdy Roton nie zostawił żadnych osadów na oponie więc dziwne Potwierdzam, przelałem już kilka butelek Rotona i też nie miałem takich problemów. W sumie to używałem go normalnie do karoserii i tak samo nie było problemów. 9 minut temu, 83piotrek napisał: Kolejny raz sie sprawdzilo ze k2 to shit nie nadajacy sie do niczego.... Zwykła seria ta marketowa faktycznie jest mocno przeciętna, ale seria Gold nie odstaje od środków typowo detailerskich.
Kyau1 Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 Tak jak koledzy piszą: niedokładnie wypłukałeś, lub pozwoliłeś mu zaschnąć na oponie. Miałem to samo, żółte zacieki na oponie - ale używałem w pełnym słońcu i mi schło momentalnie. Ślady zeszły po SG Tire Cleaner i pianie ADBL.
StreamHD Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 10 godzin temu, Tommy Lee napisał: Zwykła seria ta marketowa faktycznie jest mocno przeciętna, Weźcie na testy te marketowe K2 POLO do kokpitu. 3 Tydzień zaraz będzie siedział i nadal się pięknie matowo-błyszczy i nie przyjmuje kurzu Kilka PLN za 770ml i super efekty na długo.
Lewus089 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 Był ten temat kiedyś poruszany. Mi też kiedyś Roton przyschnął na oponie zostawiając brązowo/żółty nalot. Excede Tire and Rubber cleaner sobie poradził po kilkukrotnym użyciu .Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi