michal_kubek Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2018 Witam. do tej pory robiłem na tym systemie polerką rotacyjną za ok 100zł. efekt super wszystko ładnie z tym że ręce do samej ziemi. teraz chce zainwestować w nowy sprzęt i nie wiem co wybrać, czy jedną porządną rotacje np flex-a czy DA? a Może zejść półkę niżej i kupić rotacje i DA? rotacje do zielonego korka a DA do żółtego i niebieskiego co by ręce nie bolały? Polerka zajmuje się hobbystycznie po godzinach ale cenie sobie wygodę i dobry sprzęt. pozdrawiam i czekam na jakieś propozycje. PS. Może zejść z systemu 3M na inny? ten jest 3 etapowy ale efekt naprawdę robi wrażenie. Pozdrawiam
powalla Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2018 Co Cię tak zmęczyło w tej polerce? Ciężar, hałas, drgania?
michal_kubek Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2018 Głównie rozmiar i ciężar,czuć w rękach jak przejedziesz całe auto 3 razy pod rząd. Jak na chińczyka to i tak długo dała radę ale czas na zmianę
powalla Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2018 Jak ciężar, to masz ułatwiony wybór, bo wagę można łatwo sprawdzić w danych producenta i wybrać po prostu najlżejszą .
michal_kubek Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zostać przy rotacji? Czy może lżej byłoby robić żółtym korkiem i niebieskim na DA?
Hubee Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2018 Jak lubisz rotacje, to Flex PE 14-2 150. DA przenosza drgania i to spore. Czuc w lapach po calym dniu pracy.
michal_kubek Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2018 Kupując samą polerke jest walizka do niej ? Czy tylko w zestawie z pastami i padami dają walizkę?
Hubee Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2018 Nie ma. Ja mam w skrzynce na narzedzia moje trzy maszyny.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 21 Czerwca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2018 Walizki czy tam skrzynki mozna zawsze dokupic ja np do pe mam torbę flexa a do xfe mam skrzynke . Skrzynki sa na tyle wygodne ze wejdzie w nia maszyna pasty pady itd. Z czasem i do pe dokupie taka wlasnie skrzynke bo sa modułowej konstrukcji czyli jedna na druga mozna zapiac
michal_kubek Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zamówiony flex PE 14-2 150. Dzięki za pomoc. Pozdrawiamn Paczka dotarła. Pierwsze wrażenia pozytywne. Zobaczymy jak podczas pracy. Torba w gratisie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi